Deep Loot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Deep Loot tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir deniz altı araştırma ve yağmalama oyunudur.

Deep Loot hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde keyifle oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Aslında oyunda macera oyunu dinamikleri de var ve bu detaylar oyuna orijinal bir atmosfer katıyor.

Oyunun hem iOS hem de Android versiyonları tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunun sahip olduğu özelliklerin tamamını masaya yatırdığımızda böylesine zengin bir oyunun ücretsiz olarak sunulması gerçekten büyük nimet. Retro detaylarla donatılan oyundaki amacımız, denizin derinliklerinde yatan gizemleri çözmeye çalışan karakterimize yardım etmek. Elbette karşımıza ne gib işeylerin çıkacağı konusunda en ufak bir fikrimiz bile yok.

Tüm ekipmanlarımızı kuşanıp dalış yapmaya hazırız. Denizin dibinde hazine dolu sandıklar ve azılı düşmanlar var. Düşmanlarımızı alt edip hazinelerin hepsini toplamalıyız. Kazanacağımız parayla kendimize yepyeni ekipmanlar alabiliriz. Bu sayede daha derine ve daha uzağa gidebilme şansına sahip oluyoruz.

Deep Loot, hızlı tüketilmeyen ve uzun süreli bir eğlence vaat eden kaliteli bir mobil oyun. Mobil oyun dünyasının tam olarak ihtiyacı olan da bu; biraz özgünlük ve kalite.

Emircan Erdoğan

Deep Loot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
55.1 MB DOSYA BOYUTU

Deep Loot, denizin derinliklerinde yatan gizemleri keşfetmeye çıktığmız keyifli bir oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Retro öğelerle donatılmış keyifli bir mobil oyun arıyorsanız Deep Loot’a göz atmanızı tavsiye ediyorum. Hem Android hem de iOS platformları için tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda denizler altında yatan gizemleri çözmek isteyen bir dalgıça yardım ediyoruz.

Söz konusu ortam denizin metrelerce aşağısı olduğu için nelerle karşılaşacağımız hakkında pek bir fikrimiz yok. Azılı düşmanlarla da karşılaşabilir, sandık dolusu altınlar da bulabiliriz. Oyunda toplamda 200’den fazla toplanabilir obje bulunuyor. Bunların her biri farklı özelliklere ve maddi değerlere sahip.

Orijinal bir müzik eşliğinde sunulan oyunda çeşitli görevler var. Bu görevleri yaparken başarımlar kazanma şansına sahibiz. Kazandığımız paralarla kendimize dalış ekipmanları, tüpler ve botlar alma şansına sahibiz. Ekipmanımız ne kadar gelişmiş olursa o denli daha derine dalabiliyoruz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken bir nokta var o da oksijen seviyemiz. Sık sık oksijen durmumuzu kontrol etmeliyiz aksi halde istenmeyen durumlarla karşılaşabiliriz.

Genel bir değerlendirme yapacak olursa Deep Loot gerçekten kalite kokan keyifli bir oyun. Bu düzeyde bir oyunun ücretsiz olarak sunulması bir oyunseverler için büyük fırsat.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fall to Deep

    Fall to Deep, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.
  • Loot & Legends

    Loot & Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Case Simulator 2 APK

    Case Simulator 2 APK CS:Go oyuncuları için yapılmış loot box simülatörü. Kutu açma oyununda Counter Strike oyunundan öğeleri (silahlar, bıçaklar) topluyorsunuz.
  • Look, Your Loot!

    Hamster kahramanlarla zindanlara giriyorsunuz.
  • The Mighty Quest For Epic Loot

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Shoot n Loot

    Karşınıza çıkan tüm düşmanları silahınızla yok edin ve ilerleyin.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • Deep Town

    Deep Town, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.