Deimos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Deimos, size havalanmanız için gerekli olan nesneleri toplamanızı daha sonra da uzaya yolculuk yapmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Uzaya yolculuk yapmak hem çok riskli hem de çok heyecanlıdır. Astronotlar belirli tarihlerde uzayda araştırma yapmak için yolculuğa çıkıyorlar. Bu seferki yolculukta ise siz görevlendirildiniz. Göreviniz ise uzay mekiğiniz sağlam bir şekilde havalandırmayı sağlamak. Tahmin edebildiğiniz gibi işiniz hiç kolay değil fakat siz bunu yapabilirsiniz.

Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Deimos oyunu, size uzay mekiğini yönetme fırsatı sunuyor. Uzay mekiğinin havalanması ve havada daha fazla kalabilmesi için yakıt gerekli. Uzay mekiğini kullanan kişi olarak siz de bu yakıtı bulmak zorundasınız. Fakat uzay mekiğine koymanız gereken yakıt dağılmış durumda. Hemen uzay mekiğini çalıştırın ve bölümlerdeki tüm yolları gezerek yakıtları toplayın.

Deimos oyununda kenarları uçurum olan yollardan ilerleyerek yakıt doldurmak zorundasınız. Uzay mekiğinin içerisinde olduğunuz için düşmeyeceğinizi sanmayın. Eğer yakıtınız olmazsa yere çakılarak oyunu bile kaybedebilirsiniz. 

Hadi ne duruyorsunuz hemen Deimos oyununu indirin ve yakıtları toplayın. Yakıtları topladıktan sonra uzay mekiğini kalkış noktasına götürmeyi unutmayın. Ülke olarak size güveniyor ve uzay araştırmalarınızda başarılar diliyoruz.

Uğur Sağlam

Deimos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Deimos, havalanması için yakıta ihtiyaç duyan uzay mekiğine yakıt bulmanızı ve kalkış noktasına götürmenizi amaçlayan bir becerir oyunudur.

Herkesin hayali bir astronot olup uzay yolculuğuna çıkmaktır. Fakat astronot olabilmek için onlarca farklı özelliğe sahip olmanız gerekiyor. Gerçek hayatta astronot olamasanız bile Deimos oyununda olabilirsiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Deimos, size bir uzay yolcuğundaki en önemli rütbeyi veriyor. Oyunda uzay mekiğini süren kişi sizsiniz. Yani işiniz oldukça zor. Uzay yolculuğuna çıkmadan önce göreviniz gereği uzay mekiğinin tüm kontrollerini yapmalısınız. Eğer herhangi bir şeyi unutursanız tüm ekibiniz sizin yüzünüzden uzayda kaybolabilir.

Uzay yolculuğuna çıkmadan önce ilk olarak mekiğinizin yakıtını kontrol etmelisiniz. Kontrolden sonra yakıtı olmayan mekiğinize Deimos oyunu ile yakıt toplamanız lazım. Deimos oyununda her bölümde farklı yakıtlar bulunmakta. Karmaşık yollardan geçerek bu yakıtları toplamanız lazım. Eğer herhangi bir yakıtı almayı unutursanız uzay yolculuğunuz yarım kalacak. Bunu istemezsiniz elbette. Bu yüzden Deimos oyununu dikkatli oynamalı ve her bölümü geçmelisiniz.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müziğiyle birlikte oldukça keyifli bir oyun olan Deimos, sizi uzay mekiği hakkında bilgilendirecek. Uzay mekiğinin kaptanı olarak tüm yakıtları topladıktan sonra mekiğinizi kalkış noktasına götürmeyi de unutmayın. İyi eğlenceler kaptanım!

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur