Deliçeri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME

Deliçeri, tüm Android telefonlarda oynanabilen yerli yapım platform oyunu.

Deliçeri, Android platformunda yerli yapım tarihi oyun olarak karşımıza çıkıyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun görkemli günlerini yaşadığı dönemde geçen oyunda Yeniçeri Ocağı’nda görev alan bir yiğidin macerasına ortak oluyoruz.

Minimalist, detaylı, yüksek kalitede grafikleriyle yerli yapımların da son derece kaliteli olduğunu dünyaya gösteren Deliçeri, yandan oynamalı diğer deyişle iki boyutlu platform türünde bir mobil oyun.

Oyunda Padişah’tan aldığımız zorlu bir görevi yerine getiriyoruz. Bizans kalelerinden birine sızarak kuşatma öncesi bilgi toplamaya çalışmak gibi son derece tehlikeli bir görev veriliyor. Deliçeri olarak nam salan karakterimiz, topladığı bilgileri ulakların yardımıyla padişaha yollamayı başarıyor lakin dönüş yolunda kale kumandanının kızına aşık olmasıyla zafer coşkusunu yaşamadan kendimizi tehlikenin içinde buluyoruz. Oyun, asıl bu noktadan sonra başlıyor.

Erkan Calp

Deliçeri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Deliçeri, iPhone ve iPad'de oynanabilen platform macera tarzında tarihi oyun.

Deliçeri, Osmanlı İmparatorluğu’nun en iyi döneminde geçen platform macera türünde kaliteli bir mobil oyun. iOS cihazlarınızda tarihi oyunlara yer veriyorsanız hem görsel hem de oynanış tarafında kalitesini gösteren bu yapımı kesinlikle indirip oynamalısınız.

iPhone ve iPad’de oynanabilen çok sayıda iki boyutlu platform oyunu mevcut ancak tarihimizi hatırlatan, kaliteli grafiklere sahip hem de ücretsiz oyunlar pek fazla yok. Imagine Codes tarafından geliştirilen Deliçeri adlı mobil oyun, az sayıda yerli tarihi oyundan biri.

Oyunda Deli Birliği’nden ayrılarak Yeniçeri Ocağı’na geçmiş, Deliçeri olarak nam salmış yiğit bir cengaveri kontrol ediyorsunuz. Göreviniz; Bizans kalelerinden birine sızarak kuşatma öncesi bilgi toplamak. Oyunun ilginç yanı bu noktada ortaya çıkıyor. Bilgileri toplayıp ulaklar ile Padişah’a iletiyorsunuz ancak geri dönerken kale kumandanın kızına gönlünüzü kaptırıyorsunuz. Kale kumandanı kuşatma başladığında kızını da yanına alıp kaçınca asıl maceranız da başlamış oluyor. Karakterin kıza kavuşması için tüm zorlukları aşmasında yardımcı oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu