Demolition Derby: Crash Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,111 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Demolition Derby: Crash Racing, Destruction Derby oyununa benzerliğiyle dikkat çeken yarış oyunu.

Demolition Derby: Crash Racing, eski oyuncuların bildiği Destruction Derby oyununa benzerliğiyle dikkat çekiyor. Görsel açıdan Windows tabletlerde de oynanabilen yarış oyunlarının yanına yaklaşamasa da oynanış yönünde bu eksikliğini unutturuyor. Klasik kurallar üzerine yürüyen araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız tavsiye ederim.

Depolama alanı dostu olmasıyla da beğenimizi kazanan sıradışı yarış oyununda onlarca arabanın bulunduğu arenalara giriş yapıyoruz. Dört bir tarafımızı saran Amerikan klasik arabaları arasından çıkmanın tek yolu kim olduğuna bakmadan çarpmak. Arabaların zayıf noktalarına hasar verip rakiplerimizi tek tek arenadan temizlememiz gerekiyor. Oyunda gerçek zamanlı hasar sistemi bulunduğundan rakiplerimizin araçlarının durumunu anlık olarak görebiliyoruz. Tabii ki biz araçlara çarparken onlar da boş durmuyor. Yapay zekanın yönettiği araçların tümü bizi bitirmek için birbirleriyle yarış ediyor.

Oyundaki seçilebilir arabaların hepsi aynı değil. Bazılarının hasar verme gücü yüksek iken, bazıları vurup kaçmada daha yetenekli. Yükseltilebilir araçların tümü tabii ki açık değil. Oyunda gösterdiğiniz üstün performans sonucunda yavaş yavaş açıyorsunuz.

Erkan Calp

Demolition Derby: Crash Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Demolition Derby: Crash Racing, rakiplerinizi hem yok edip hem de yarışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.

Demolition Derby: Crush Racing, Android telefon ve tabletleri üzerinde araba yarışı oynamak isteyenler için oldukça iyi ve başarılı bir alternatif olarak öne çıkan bir yarış oyunu. Fakat bu oyun diğer yarış oyunlarına göre biraz farklı çünkü amacınız sadece yarışmak değil, aynı zamanda rakiplerinizi yok etmek.

Hem yarışıp hem de birbirinizi yok etmeye çalışacağınız oyunda rakiplerinize acımamanız gerekiyor.

Bir arena içerisine girerek rakiplerinizle son bir galip kalana kadar kapışacağınız oyundaki kazalarda gerçekçi görsel efektler kullanışmış. Arabaların aldıkları hasarlar gerçeğe oldukça yakın.

Hem bilgisayar hem de mobil oyunlardaki diğer araba oyunlarının aksine, bu oyunda yaptığınız kazalar aracın hem görünümünü hem de motorunu oldukça etkiliyor.

Arabanızı kendi zevklerinize göre düzenleyerek geliştireceğiniz Demolition Derby'de bu işlemleri yapabilmeniz için para kazanmanız gerekiyor.

Farklı yarışlar ve etkinlikler sunan oyunda hem uzun hem de eğlenceli vakit geçirebiliyorsunuz. Oyuna ilk başladığınızda size 3 farklı araç türü sunuluyor. Bu arabaların her birinin kendilerine göre avantajları ve dezavantajları bulunuyor.

Eğer araba yarışı oyunlarından hoşlanıyorsanız, Demolition Derby ile hem yarış hem de araba yok etme keyfini yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

Demolition Derby: Crash Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
105 MB DOSYA BOYUTU

Demolition Derby: Crash Racing, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz klasiğin dışında kalan harika zevkli bir yarış oyunu.

Demolition Derby: Crash Racing, bir dönemin popüler yarış oyunlarından Destruction Derby’yi iPhone ve iPad cihazlarımıza taşıyarak nostalji yaptıran kaliteli bir yapım. “Hayatta kalmak istiyorsan rakiplerine acıma!” felsefesinin uygulandığı sıradışı yarış oyununda oynanış kadar görseller de oldukça başarılı.

Eski bir PC veya konsol oyuncusu olarak araba yarışı oyunlarına zaafınız varsa Destruction Derby oyununu kesinlikle oynamışsınızdır. Hatırlayacağınız üzere klasik arabalarla dolu bir arenada herkes birbirini parçalamakla meşguldü ve gerçek hasar sistemi sayesinde vurulma hissayatı mükemmeldi. Klasiğin dışında bir oynanış sunduğundan uzun süreli oynanış ta dahi sıkıcı gelmiyordu. Seneler sonra bu efsane oyun mobil platforma geldi. Adı her ne kadar Demolition Derby olarak değiştirilmiş olsa da atmosfer orjinalinden farksız ve yine aynı keyfi alıyoruz.

Farklı türde Amerikan arabaları arasında seçme şansı sunan Demolition Derby oyununda amacımız yine olabildiğince dar bir arenada karşı karşıya geldiğimiz arabaları paramparça etmek. Sürekli olarak çarpışma içerisindeyiz ve kaçacak delik arıyoruz, arattırıyoruz. Bu noktada oyunun can alıcı özelliğinden bahsetmek istiyorum. Araçların hangi yerlerine vurursak vuralım anında hasarın oluştuğunu görebiliyoruz. En güzeli de bu sadece görüntüden ibaret değil; aracın performansına etki ediyor. Tabii ki bu durum bizim için de geçerli.

Farklı kontrol seçenekleriyle oynama şansı sunarak ta bizi bizden alan çarpışma yarışı oyununda arenadan sağ çıkmayı başarırsak para kazanıyor, hayatımızı ortaya koyarak kazandığımız parayı yine aracımıza harcıyoruz. Mevcut aracımızı geliştirebilmenin ve özelleştirebilmenin yanı sıra yepyeni bir araç satın alabiliyoruz.

Erkan Calp

Demolition Derby: Crash Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Demolition Derby: Crash Racing, bir dönemin popüler oyunu Destruction Derby'yi Windows Phone platformuna taşıyor.

Demolition Derby: Crash Racing, eskiden hem PC hem de oyun konsollarında yer alan sıradışı yarış oyunu Destruction Derby’yi Windows Phone cihazımıza taşıyan en başarılı yapım diyebilirim. Görsellikten ziyade oynanışa önem veren biriyseniz ve de klasik araba yarışı oyunlarını sıkıldıysanız Demolition Derby çok iyi bir seçim olabilir.

Bir dönem bilgisayarımda en çok oynadığım yarış oyunlarından Destruction Derby’yi mobilde hele ki Windows Phone platformunda görmek oldukça şaşırttı. Klasik “yarışı kazan, birinci ol, kupa al” dışına çıktığından mıdır bilmiyorum oldukça sarmıştı. Mobilde de aynı keyfi yaşamak oldukça sevindirdi. Oyunu bilmeyenler için kısaca bahsetmem gerekirse; Klasik Amerikan arabalarıyla dolu bir arenadasınız. Oldukça dar olan arenada tek amacınız rakip araçlara vurup kaçmak; tabiri yerinde ise arabaları haşat etmek. Tabii ki siz bunu yaparken rakipleriniz de boş durmuyor. Onlar da açığınızı kolluyor ve de en kötüsü tek tek değil ne kadar hayatta kalmayı başarmış araç varsa üzerinize geliyor. Tabii ki siz de hayatta kalmak için kaçacak yer arıyorsunuz. Alan fazla geniş olmadığından aksiyon dozu hiç düşmüyor.

Üç farklı Amerikan klasik arabasıyla ölümcül yarışlara katıldığınız oyunun en güzel yanı ise gerçek zamanlı hasar sistemi. Bir araca vurduğunuz vakit veya size çarpıldığı vakit araçta hissedilebilir bir hasar oluşuyor ve aracın performasından önemli düşü oluyor. Zaten Destruction Derby oyunun da olay buydu. Hasar sistemi aynen aktarılmış.

Söz konusu arenada çarpışma olunca yükseltmelerin olmaması düşünülemezdi. Oyunda klasik, zırhlı ve güçlü arabalar karşınıza çıkıyor. Hepsinin artı ve eksi yönü var. Örneğin; bazısında rakibinizin aracını tek dokunuşta hurdaya çevirebiliyorsunuz, bazısında da vurup kaçma olayını son derece hızlı bir şekilde yapabiliyorsunuz. Hangi türde aracı alırsanız alın yükseltme yapma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Derby Pixel Survival

    Zombie Derby Pixel Survival PC oyununda arabalarla zombileri ezip geçiyorsunuz. Zombie Derby Pixel Survival Steam'de
  • Zombie Derby 2

    Zombie Derby 2 binlerce zombiyi ezebileceğiniz bir yarış oyunu
  • Crash Drive 3

    Crash Drive 3, çok oyunculu açık dünya yarış oyunu.
  • Car Crash Couch Party

    Car Crash Couch Party aynı bilgisayar üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir parti oyunu
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.