Desert Sniper Shooting

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Desert Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sniper oyunudur

Desert Sniper Shooting eğer tek başına büyük bir orduya meydan okuyan bir askeri yönetmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil keskin nişancı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz FPS türünde bir sniper oyunu olan Desert Sniper Shooting'de tehlike dolu görevlere tek başına atılan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Bu görevlerde kalaşnikoflar, tabancalar, M 16'lar, keskin nişancı tüfekler, tanklar, bazukalar ve güçlü savunma sistemleriyle donatılmış düşmanlarımızı avlamaya ve yara almadan savaş alanından uzaklaşmaya çalışıyoruz.

Desert Sniper Shooting'de bize verilen görevlerde ilk oılarak hedefimizin yerini tespit etmemiz gerekiyor. Hedefimizi tespit ettikten sonra sıra nişan almaya ve hedefimizi ortadan kaldırmaya geliyor. Bu aşamada oldukça dikkatli olmamız gerekli. Yanlış yapacağımız bir atış hedefimizi ıskalayarak düşman üssündeki bütün düşmanları uyarabilir.

Desert Sniper Shooting'de çölde yer alan mekanlarda savaşmaktayız. Oyunun grafiklerinin ortalama kalite olduğu söylebilir. Oyun kontrolleri ise zaman zaman zorluk yaşatabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Island Sniper Shooting

    Island Sniper Shooting uygulama marketteki en iyi nişancılık oyunu olmasa da eğlenceli ve aksiyon dozeu yerinde bir yapım.
  • San Andreas Sniper Shooting

    San Andreas Sniper Shooting mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Sniper: Death Shooting

    Sniper: Death Shooting ücretsiz bir Android oyunudur
  • Sniper Shooting

    Sniper Shooting, keskin nişancı tüfeğinizle hedefleri bir bir indirmeye çalıştığınız Android oyunu.
  • Mountain Sniper Shooting 3D

    Mountain Sniper Shooting 3D, keskin nişancı tüfeğiniz ile dağlarda düşmanlarınızı öldüreceğiniz heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • City Sniper Fire: Modern Shooting

    FPS sniper oyununda özel görevlere katılıyoruz.
  • New Sniper Shooting 2019

    Hedef mükemmel atış için bekliyor.
  • Black Battlefield Ops: Gunship Sniper Shooting

    3D çarpıcı grafikler ile savaşlara katılacağız.