Design This Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,806 TOPLAM İNDİRME

Design This Home, adından da anlaşıldığı üzere ev tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android simulasyonudur.

Design This Home, hayallerinizdeki evi tasarlayabileceğiniz bir simulasyondur. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz uygulama sayesinde evinizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Simulasyonda tasarımcı olarak evinizi dekore etmek ve genişletmek sizin işiniz. Evde bulunan herşeyi kişiselleştirebilir ve istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Duvarları, mobilyaları, odaları ve neredeyse ev içerisinde olan herşeyi kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Oyun içerisinde evinizin değerini arttırarak kiraya verebilir ve bu sayede daha çok para kazanabilirsiniz. Evinizi ne kadar güzel tasarlarsanız o kadar çok para kazanırsınız. Kazandığınız paraları kullanarak evinizi daha da büyütebilir ve güzelleştirebilirsiniz.

Evinizde düzenleme yapabileceğiniz eşya seçenekleri oldukça çok miktarda. Modern ve geleneksel türde istediğiniz eşyaları evinize seçebiliyorsunuz. Evinize yerleştirebileceğiniz 700'den fazla eşya bu simulasyonda sizi bekliyor.

Oyunda size verilen görevleri yerine getirerek ödül kazanabilirsiniz. Oyunun en eğlenceli yanlarından biri olarak gördüğüm özellik sayesinde hem verilen görevler ile evinizi güzelleştiriyorsunuz hem de ödül kazanıyorsunuz. Tabi evinizdeki sorunları gidermeniz için bazı görevleriniz de olacak. Tamamen yaratıcılığınızı kullanarak oynayacağınız oyunu, bu tür simulasyonları seviyorsanız kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Sims veya Sim City oyunlarını oynayıp beğendiyseniz, Design This Home oyunu hoşunuza gidecektir.

Özellikler:

  • 700'den fazla eşya
  • Yüksek kaliteli grafikler
  • Dekore edebilmeniz için 9 farklı oda
  • 6 Farklı taban döşeme seçeneği
  • Birden fazla ev sahibi olma
  • Kullanıcı dostu arayüz
  • Tasarladığınız evi Facebook ve E-posta yolu ile paylaşabilme
Barış YANIK

Design This Home

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME
48.2 MB DOSYA BOYUTU

Yüzlerce farklı eşyanın ve objenin bulunduğu bu ücretsiz oyunda oyuncular evlerini diledikleri gibi dekore etme şansına sahipler.

Design This Home iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir ev tasarlama oyunudur. Oyunun iPhone, iPad ve iPod touch desteği bulunsa da aldığınız keyfi en üst düzeye çıkartmak için iPad cihazınızda oynamanızı tavsiye ediyorum.

Oyunun genel yapısı Sims ile benzerlik göstermekte fakat biraz daha basite indirgenmiş bir oynanışa sahip. Yinede Sims serisini oynamış ve beğenmiş kişiler için bu oyun mobil cihazları üzerinde oynayabilecekleri en keyifli oyunlardan bir tanesi. Oyunda evimizi dekore etmek için onlarca farklı eşya bulunuyor. Bu eşyaları evimize dilediğimiz gibi yerleştirebiliyor, duvaları dilediğimiz renge boyayabiliyor, mobilyalar alabiliyor ve bunları gerçekleştirdikçe tecrübe puanı kazanabiliyoruz.

700'den fazla eşyanın yer aldığı oyunda evinizi benzersiz kılmak için pek çok farklı tema mevcut. Daha geleneksel bir ev de döşeyebilirsiniz, daha modern bir ev de. Yüksek çözünülürlüklü retina grafikler oyunu benzersiz kılan detaylardan bir başkası. Tüm bunlara ek olarak sosyal medya desteği de sunan oyunda yarattığınız evleri arkadaşlarınız ile paylaşabilir ve onların tasarladıkları evlere de bakabilirsiniz.

Yazının başında belirttiğim gibi popüler olduğu zamanlarda Sims oynamış ve beğenmişseniz bu oyundan hoşlanacağınıza eminim. Design This Home tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Design Home

    Design Home, Android platformunda ev tasarlama oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Home Design APK

    Home Design APK Android ev tasarlama oyunları arasında. Ev tasarımı oyununda ünlülerin de evlerini yeniliyorsunuz.
  • My Home - Design Dreams

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Home Design: Paradise Life

    Tropik bir adada tatil evleri tasarlayın.
  • Property Brothers Home Design

    Ev dekore edeceğiz.
  • Home Design 3D

    Home Design 3D ev tasarımları yapabileceğiniz bir mobil uygulamadır
  • Home Design 3D Outdoor & Garden

    Home Design 3D Outdoor & Garden bir 3 boyutlu bahçe tasarım uygulamasıdır
  • Home Design & Decor Shopping

    Home Design & Decor Shopping uygulamasında yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.