Desiigner's Panda Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Ünlü rapçi Desiigner'ın resmi mobil oyunu

Desiigner's Panda Rush, southern hip hop tarzında müzik yapan popüler isim Desiigner’ın mobil platforma çıkan resmi oyunu. Ketchapp tarafından geliştirilen oyun, arcade türünden hoşlananlara hitap ediyor. YouTube’da 300 milyon izlenme alan şarkısı Panda, oyunda karakter olarak yer alıyor ve ünlü rapçiye polisten kaçarken yardımcı oluyor. Soluksuz polis kovalamacasına hazır mısınız?

Ketchapp’ın yeni oyunu Desiigner's Panda Rush’ın resmi nitelikli olduğunu özellikle belirtmem gerek. Milyonlarca takipçisi olan, video klipleri büyük ilgi gören ünlü şarkıcının hesabından da duyurusunu yaptığı oyun, Desiigner's Panda Rush adını taşıyor. Görsel açıdan Cross Road oyununu akıllara getiren yapımda polislerden kaçmaya çalışıyorsunuz. Lakin arabanız bozulmuş durumda. Aracın kontrolünü sağlamak güç. Trafikteki araçlara çarpabilirsiniz ancak yol kenarına çarparsanız oyun sonlanıyor.

Erkan Calp

Desiigner's Panda Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Ünlü rapçi Desiigner'ın resmi mobil oyunu

Desiigner's Panda Rush, ünlü rapçi Desiigner’ın resmi mobil oyunu. Single çalışması Panda ile tanıdığımız southern hip hop şarkıcısının mobil platforma ücretsiz çıkış yapan oyunu arcade türünde. Panda arkadaşımızla birlikte polislerden kaçmaya çalışıyoruz. Ancak ufak bir sorunumuz var: Araba düzgün çalışmıyor.

Kontrolünü sağlamakta güçlük çektiğimiz arabayla polislerden olabildiğince uzun süre kaçmaya çalıştığımız hızlı tempolu bir mobil oyun Desiigner's Panda Rush. Video klipleri milyonlarca kez izlenen, sosyal medya milyonlarca takipçisi olan Desiigner’ın kendi hesabından duyurduğu oyun, ilginç olarak Ketchapp’ın imzasını taşıyor. Basit görselli bağımlılık yapan oyunlarla karşımıza çıkan Ketchapp, bu sefer bir ünlü için oyun yapmış; çok da güzel olmuş. Sağa sola savrulan arabayla trafikteki araçlara çarparak peşimizdeki aynasızları atlatmaya çalışıyoruz. Yol kenarına çarpmadığımız sürece oyun durmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ballz Rush

    Tuğla - blok kırma oyunlarını seviyorsanız bu Android oyuna bayılacaksınız!
  • Tunnel Rush 2

    Tunnel Rush 2, Android işletim sistemi üzerinden oynanabilen bir tür sonsuz koşu oyunudur.
  • Rush

    Benzersiz roller coaster sürüşüne hazırlanın.
  • Tash n Trash Rush

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyun
  • Tunnel Rush

    Zorlu ve keyifli bir beceri oyunu
  • Knife Rush

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Noble Rush

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu