destructSUN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

destructSUN, iki farklı oyun modu sunan uzay temalı renk eşleştirme oyunu.

destructSUN, Android cihazınızda uzay temalı oyunlara da yer veriyrsanız kesinlikle oynamanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. İki farklı modda oynama seçeneği sunan oyunda güneşe gök cisimlerini yaklaştırmamaya çalışıyoruz.

Yaklaşan, nereden geleceği ve hızı belli olmayan gök cisimlerini yok etmek için güneş olarak gök cisminin rengine bürünüyoruz. Kulağa çok saçma geldiğinin farkındayım ancak oyun bu şekilde işliyor, ilerliyor. Rengarenk gök cisimlerini temsil eden noktaları ortadan kaldırdığımızda puan kazanıyor, içimizden geçtiğinde canımız gitmiyor; sadece puanımız artmamış oluyor.

Oynanabilir modlar arasında Zen ve Insanity karşımıza çıkıyor. Zen mod oynaması daha basit, zorluk düzeyinin yavaş yavaş artırıldığı mod. Insanity modunda reflekslerimizin ne kadar iyi olduğu ölçülüyor. İki modda da kural değişmiyor. Her zaman güneşle gök cisimlerinin renginin aynı olmasına dikkat ediyoruz.

Erkan Calp

destructSUN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

destructSUN, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir uzay temalı aksiyon oyunu.

destructSUN, uzay temalı refleks oyunları arasında ve iOS platformunda da ücretsiz olarak bulunuyor. iPad ile de uyumlu olan ancak iPhone’da oynanması gerektiğini düşündüğüm oyunda güneşin yerine geçiyor ve gök cisimlerini yok ediyoruz.

Etrafımızı çevreleyen, hızla gelen gök cisimlerini yok etmek için onların rengine bürünmemiz yeterli oluyor. Gök cismini gördüğümüzde herhangi bir noktaya dokunarak güneşin rengini değiştiriyoruz ve bu şekilde puan kazanarak ilerliyoruz.

Oyunda tercih edebileceğiniz iki seçenek bulunuyor: Zen ve Insanity. Ücretsiz oynanabilir modlardan birinde zorluk seviyesi kademeli olarak gösterilirken diğerinde tam manasıyla reflekslerimizi çoşturmamız isteniyor. İki modda da gök cisimlerinin içimizden geçmemesine, gök cisimleriyle aynı renkte olmaya dikkat ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snowball.io

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Meowoof (OWO)

    Eğlenceli deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Out Range

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu