Develop Folder Locker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,959 TOPLAM İNDİRME
4.65 MB DOSYA BOYUTU

Kolay kullanım özellikleri ve şeffaf arayüzüyle dikkat çeken Develop Folder Locker ile kişisel dosyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.

Develop Folder Locker dosya ve klasör saklamak için geliştirilmiş ücretsiz bir yazılımdır. Kullanıcılar bilgisayarlarında farklı türlerde dosyalar saklamakta. Bu dosyaların gizliliği büyük önem teşkil ediyor. Özellikle birden fazla kullanıcı tarafından kullanılan bilgisayarlarda güvenlik faktörü daha da öne çıkıyor.

Kişisel dosyalarınızı sakladığınız klasörünüzü saklamak için kullanabilecğeiniz Develop Folder Locker basit arayüzüyle dikkat çekiyor. Program amacına yönelik olarak tasarlanmış ve gereksiz herhangi bir ayrıntı barındırmıyor. Bu özelliği ile özellike temel seviye kullanıcılara hitap etmekte. USB Koruması ile size üst düzey güvenlik sağlar. USB'nizi Anahtar gibi kullanabilir, bilgisayarınıza bağlıyken program çalışır, bağlı değilken çalışmaz.

Görevini son derece iyi bir şekilde yerine getiren Develop Folder Locker, üst düzey özellikler arayan kullanıcılara hitap etmeyebilir. Fakat temel seviyedeki kullanıcılar bu programı faydalı bulacaktır. Siz de bilgisayarınızda kişisel dosylarınızı saklıyor ve başkaları tarafından görülmelerini istemiyorsanız Develop Folder Locker'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hook Folder Locker

    Hook Folder Locker ile dosyalarınızı şifre ile kilitleyebilirsiniz
  • Anvi Folder Locker

    Anvi Folder Locker, bilgisayarınız üzerindeki istediğiniz tüm dosya ve dökümanlarını şifreli olarak korumanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir güvenlik programı.
  • Extremity Folder Locker Free

    Extremity Folder Lock Free programı sayesinde bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri yabancılardan koruyabilirsiniz.
  • Neswolf Folder Locker

    Bilgisayarınızda yer alan dizin ve klasörleri kilitleyerek güvenlik altına almak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Folder Lock

    Folder Lock, klasör şifreleme programı ya da klasör kilitleme programı olarak kullanılabilecek işlevsel bir Windows programıdır.
  • Folder Protector

    Folder Protector ile seçtiğiniz klasör içerisindeki dosyaları şifreleyebilirsiniz.
  • Free Folder Hider

    Free Folder Hider ile klasörlerinizi veya dosyalarınızı gizleyebilir ve şifreleyebilirsiniz.
  • IObit Protected Folder

    IObit Protected Folder ile dosya klasörlerinizi şifreleyerek koruyabilirsiniz.