Dictator: Outbreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Dictator: Outbreak, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Dictator: Revolt adlı oyunun devam niteliğinde de diyebileceğimiz oyun, yazı tabanlı olmasına rağmen çok eğlenceli diyebilirim.

Oyunda yeni gelişen bir demokratik cumhuriyetin başındaki diktatörü canlandırıyorsunuz. Herkesin yerinde olmak isteyeceği bir pozisyonda olduğunuzu unutmamalısınız çünkü bütün güçler sizin elinizde.

Fakat bununla birlikte elinizdeki gücü de doğru şekilde kullanmalısınız çünkü kontrolünüz altındaki insanların nefretini kazanırsanız popülariteniz de giderek azalıyor, bu yüzden doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

Oyunda kontrol ettiğiniz 3 grup var, bunlar polis, oligarşi ve halk. Sırayla bu gruplardan istediğinizi seçiyorsunuz ve oyun size bir soru yöneltiyor. Bu soruyu, üç grubun da negatif hislerini kazanmadan yanıtlamanız gerekiyor.

Bu arada elinizin altındaki parayı da doğru bir şekilde kontrol etmeniz gerekiyor çünkü para sorunu yaşanırsa daha büyük sıkıntılara yol açabiliyor. Bu esnada isterseniz soruların doğru cevapları için ipucu da alabiliyorsunuz.

Size sadık dostlarınızı ödüllendirip düşmanlarınızı cezalandırabileceğiniz, 300'den fazla stratejik kararın sizi beklediği oyun, farklı ve eğlenceli bir tarza sahip diyebilirim. Strateji oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Dictator: Outbreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.

Dictator: Outbreak, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz farklı ve orijinal bir strateji oyunudur. Dictator: Revolt adlı oyununun yapımcılarından çıkmış olan oyun yine yazı tabanlı ve Revolt oyununa da çok benziyor.

Dictator: Outbreak'in konusuna göre bir devletin başındaki diktatör sizsiniz ve doğru kararları vererek yönetiminiz altındaki grupları memnun tutmanız ve böylece devrim yapmalarını engellemeniz gerekiyor.

Devletiniz altında üç grup var; polis, oligarşi ve halk. Bunun için yönettiğiniz gruplardan birisini seçiyor ve size yöneltilen soruya doğru bir şekilde cevap vermeye çalışıyorsunuz. Her grubun belli bir limiti var ve verdiğini cevaplara göre bu limit artıyor ya da azalıyor.

Bununla birlikte elinizdeki gücü doğru bir şekilde kullanmaya dikkat etmeniz gerekiyor çünkü verdiğiniz kararlar bir grubu üzerken diğer grubu memnun edebiliyor. Bu yüzden stratejik kararlar vermeniz gerekiyor. Takıldığınız zaman isterseniz sorunun doğru cevabı için ipucu alma şansına da sahipsiniz.

Yine oyunda önemli bir diğer element de para. Elinizdeki parayı doğru şekilde kontrol etmeli ve kaynaklara yatırmalısınız çünkü para biterse devrim çıkabiliyor ve oyunu kaybedebiliyorsunuz. İsterseniz de gerçek para vererek oyun parası satın alabiliyorsunuz.

Bu şekilde uzun süre diktatör olarak kalmaya çalışacağınız bir oyun olan Dictator: Outbreak eğlenceli ve boş vakitleri dolduracak nitelikte bir oyun diyebilirim.  Strateji oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dictator: Revolt

    Dictator: Revolt, bir diktatör olup ülkenizi ve halkınızı yöneteceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • COVID: The Outbreak

    COVID-19'a karşı dünyanın güvenliğini sağlayabilir misin?
  • Dictator - Rule the World

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Global Outbreak

    Global Outbreak, zombi mutantlarla savaştığınız arcade oyunu.
  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!