Dictator: Revolt

x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
791 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Dictator: Revolt, bir diktatör olup ülkenizi ve halkınızı yöneteceğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

Dictator: Revolt, adından biraz da olsa anlayacağınız üzere ülkenin genç diktatörü olup çıkan isyanları bastırma ve diğer tüm güçlere sahip olacağınız bir oyun. Eğer emretmeyi ve kararlar vermeyi seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim. Çünkü oyunda yönettiğiniz ülke hakkındaki tüm kararları siz veriyorsunuz.

Sınırsız güce sahip olduğunuz oyunda, size sorulan sorular karşılığında verdiğiniz yanıtlar ile uygulamaya geçebiliyorsunuz. Örneğin çıkan bir isyanı bastırmak için ne yapmak istediğiniz sorulduğunda, yanıtlardan birini seçerek hemen isyanı bastırabiliyorsunuz. Ayrıca bu tür işlemlerin size bir de maliyeti oluyor. Eğer hükümetinizin yeterli parası yoksa, isyanları bastırmakda zorluk çekebilirsiniz.

Oyun içerisinde yapmanız gereken pek çok başarım bulunuyor. Bu başarımları birer birer elde ederek, diktatörlük yıllarınızı tarihe kazıyabiliyorsunuz. Demokratik bir cumhuryetin başında diktatör olacağınız oyun sayesinde oldukça eğlenceli vakit geçirebileceğiniz düşünüyorum. Bunun en büyük nedeni oyundaki tüm güce sahip olmanız. İstediğinizi yapabileceğiniz oyunda günlük kararlarınızı vererek ülke yönetimini dilediğniz kadar sürdürebiliyorsunuz.

Eğer boş vakit geçirebileceğiniz eğlenceli ve kolay oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız, Dictator: Revolt'u Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynamanızı tavsiye ederim. Oyunun ücretli olması ve Türkçe dil desteğine sahip olmaması ise eksileri arasında. Sürekli soru sorulduğu için İngilizce bilmiyorsanız oyunu oynarken sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

Dictator: Revolt

x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Dictator: Revolt, size karşı ayaklanmaya çalışan bir halkı yönetmeye çalışacağınız eğlenceli ve başarılı bir iOS oyunu.

Dictator: Revolt, sınırsız güce sahip olan genç bir diktatör olarak size karşı isyan eden halkınızı yönetmeniz gereken eğlenceli bir iOS oyunu. Oyunda doğru ve akıllı kararlar alarak isyan eden halkınızı susturmanız gerekiyor.

Tüm halkın kaderini elinizde bulunduracağınız oyunda ülkede olup biten her şeyi siz belirliyorsunuz. Sizin isteğiniz dışında hiçbir şey gerçekleşmeyen ülkenizde, koltuğunuzda gözü olanları tespit ederek gerekeni de yapmanız gerekiyor.

Güç insanların her zaman sevdiği bir unsur olduğu için ve bu oyunda da güç tamamen sizin elinizde olduğu için oynarken çok keyif alabiliyorsunuz. Bir diktatör olacağınız oyunda vereceğiniz kararlar ile halkınızın ve ülkenizin kaderini belirliyorsunuz.

Oyun içerisinde yer alan başarımları teker teker yerine getirip, kendi dönemize ait bir tarih oluşturarak adınızın kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Böylece sizden sonraki dönemlerde de adınız geçecektir. Oyun içerisinde sahip olduğunuz parayı ve yapaağınız etkinlik ve işlemlerin ne kadar tuttuğunu görebiliyorsunuz.

Oyunun yapısı gereği size sorulan sorular ile ilerliyor. Örneğin isyan eden genç bir gruba karşı ne yapmak istediğiniz size soruluyor. Türkçe dil desteği olmaması nedeniyle oyunu tam olarak doğru anlamak ve rahatça oynayabilmek için İngilizcenizin olması yararınıza olacaktır. Eğer İngilizce bilmiyorsanız, bilen bir yakınınız ile birlikte oynayabilirsiniz. Ücretli olarak satılan oyunun, verdiğiniz paraya değeceğini düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Royal Revolt!

    Royal Revolt! sürükleyici bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Royal Revolt 2

    Royal Revolt 2 eğlenceli bir strateji oyunudur
  • Dictator: Outbreak

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Dragon Revolt

    Dragon Revolt, ejderhalarla savaştığınız MMORPG türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Dictator - Rule the World

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!