Difference Find Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Resimlerdeki farklı bulmak için dikkatinizi yoğunlaştıracağınız eğlenceli bir oyundur.

Görsellerin arasındaki farklı bulmak için çaba göstereceğiniz ve dikkat testi yapacağınız Difference Find Tour, mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete açılan eğlenceli bir fark bulmaca oyunudur.

Yüksek çözünürlüğe sahip binlerce resimden oluşan bu oyunda amaç, aynı görselin arasında bulunan küçük değişiklikleri fark ederek eksik noktaları tespit etmek ve sonraki görsellerin kilidini açmaktır.

Resimlerdeki 5 farklı bulmak için dikkatinizi yoğunlaştırmalı ve eksik kareleri bularak işaretlemelisiniz. Tüm farklılıkları bularak sonraki resimlere ulaşabilir ve bulmacaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eğitici bölümleriyle sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden güzel doğa, hayvan, mimari, manzara, nesne gibi farklı kategorilerden yüzlerce resim yer almaktadır. Ayrıca klasik, meydan okuma ve çok oyunculu olmak üzere 3 eğlenceli mod bulunmaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlere sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Difference Find Tour, bağımlısı olacağınız sürükleyici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Difference Find Tour

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
199.4 MB DOSYA BOYUTU

Resimlerdeki farklı bulmak için dikkatinizi yoğunlaştıracağınız eğlenceli bir oyundur.

İki aynı görselin arasındaki farkları bulmak için mücadele edeceğiniz ve dikkat dağınıklığı gibi sorunları gidereceğiniz Difference Find Tour, eğitici özelliği ve kaliteli görselleri ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, resimlerdeki farkları bularak işaretlemek ve yeni görsellerin kilidini açmaktır.

İki resim arasındaki 5 farklı tespit ederek farklı karelere işaret bırakmalı ve bulmacayı tamamlayarak sonraki bölümlere geçmelisiniz. Resimlere dikkatli bakarak hangi karelerde ne gibi bir farklılık olduğunu bulabilir ve yeni görsellerle yolunuza devam edebilirsiniz.

Oyunda doğa, manzara, hayvan, nesne, mimari ve daha onlarca farklı kategoride yüksek çözünürlüğe sahip sayısız görsel yer almaktadır. Ayrıca klasik, çoklu oyuncu ve meydan okuma gibi eğlenceye doyacağınız 3 farklı mod bulunmaktadır.

1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren Difference Find Tour, bulmaca oyunları arasında bulunan sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find The Difference

    Find The Difference eğlenceli bir fark bulma oyunudur
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • PGA TOUR Golf Shootout

    Akıllı telefonumuzda golf oynayacağız.
  • Tour de France 2019

    Dünya çapında yapılan bisiklet yarışlarına katılarak birincilik mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Death Tour- Racing Action Game

    Aracımızı silahlarla donatacak ve rakiplerimizi etkisiz hale getireceğiz.
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Gold Miner World Tour

    En iyi madenci olmaya çalışacağız.
  • Grand Street Racing Tour

    Sokak yarışçısı olmaya çalışacağız.