Dig a Way

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Dig a Way, Android telefonda oynayabileceğiniz kazı yapma, hazine arama temalı macera - bulmaca oyunu.

Dig a Way, hazine avcısı olan yaşlı bir amcanın maceralarına ortak olduğumuz sürükleyici bir bulmaca oyunu. Düşünme, zamanlama ve reflekslerimizi test eden Android oyununun grafikleri çizgi film tadında ancak bağlayıcı bir oynanış sunuyor. Kazı yapma, hazine arama temalı oyunlardan hoşlanıyorsanız indirin derim.

Maceracı ruhlu yaşlı amca ve onun sadık dostuyla birlikte yerin metrelerce altına kazı yaparak ilerliyoruz. Durmadan kazıyor, değerli bir şeyler bulmaya çalışıyoruz. Elbette yerini şans eseri bulacağımız gömülü hazineye ulaşmaya çalışırken tehlikeler bizleri bekliyor. Ölümcül tuzaklar, yaratıklar ve daha nice yer altında yaşayan canlı türüyle yüz yüze geliyoruz.

Akıl dolu bulmacalar içeren oyunda 100 bölüm boyunca yaptığımız tek şey hazine aramak olsa da 4 farklı yerde bulunduğumuzdan yeni bulmacalar, tuzaklar, düşmanlar ve meydan okumalarla karşılaştığımızdan sıkıcı olmuyor.

Erkan Calp

Dig a Way

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Dig a Way, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz macera ve bulmaca karşımı bir oyun.

Dig a Way, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda yer altındaki değerli madenleri bulma amacıyla yola çıkan bir madencinin kontrolünü ele alıyoruz.

Yer altına girdiğimiz için etrafımız tehlikelerle dolu. Değerli taşları toplamak birincil hedeflerimiz arasında yer alıyor. Tabii ki aynı zamanda meydana gelebilecek tehlikeleri sezmek ve önlem almak da çok önemli bir yere sahip. Karşımıza beklenmedik zamanlarda çıkan bulmacalar oyundan alınan keyfi artıran faktörler arasında yer alıyor.

Dig a Way'de 70 bölüm bulunuyor. Bölümlerin hepsi dört farklı dünyada sunuluyor. Mekan çeşitliliği oyunun kısa sürede monoton bir çizgiye kavuşmasına engel oluyor. Bu sayede oyun keyfi artıyor ve daha uzun süre boyunca sıkılmadan oynanabiliyor.

Oyunda etkileyici ses ve grafik efektlerine yer verilmiş. Göz yormayan, masalsı bir atmosfer yaratan grafikler oyunu daha da ilginç kılıyor. Elbette her şey bunlarla sınırlı değil. Oyunda kaliteli bir fizik motoruna yer verilmiş. Nesnelerle olan etkileşimimiz iyi bir şekilde ekrana yansıtılıyor. Buna bir de sorunsuz çalışan kontrol mekanizması eklenince, bize de oyunu tavsiye etmek kalıyor. Eğer siz de bulmaca ve macera karışımı bir oyun arıyorsanız Dig a Way'i mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find A Way

    Find A Way, noktaları bağlayarak ilerlediğiniz Android bulmaca oyunu.
  • Dig This

    Toprağı kazarak topu hedefe ulaştırmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Find a Way Soccer: Women’s Cup

    Android kullanıcılarına ücretsiz sunulan bu oyunda sizi futbol sahası içerisinde bekleyen eğlenceli bulmacalar var.
  • Dig Pig

    Dig Pig, kız arkadaşını arayan domuzcuğa yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • Dig Deep!

    Dig Deep, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dig! Dig! HANIWA!

    Kazı çalışmaları yaparak yer altında bulunan değerli bibloları çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • TAP! DIG! MY MUSEUM!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Dig it!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu