Dig Deep!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Dig Deep, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dig Deep!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Retro grafiklere sahip olan oyunda atari oynuyormuş hissine kapılıyor ve zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Galaksiler arası madencilik yaptığınız bir oyun olan Dig Deep!, vahşi yaratıklardan ve engellerden kaçarak zengin olmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda sürekli yer altında ilerliyor ve değerli madenleri bulmaya çalışıyorsunuz. Birbirinden farklı gezegenlerde geçen oyunda işiniz oldukça zor. Heyecanın ve temponun bir an bile durmadığı oyun aynı zamanda atari oynuyormuş gibi bir hisse kapılmanızı sağlıyor. Tek parmakla oynayabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve korkunç yaratıklardan kaçmalısınız. Maceradan maceraya atladığınız oyunda ölümcül tehlikelerden uzak durmalısınız. Ayrıca birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmelisiniz.

Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmamız gerekiyor. Piksel tarz grafikleri ve etkileyici atmosferiyle benden tam puan almayı hak ettiğini söyleyebilirim. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz Dig Deep'i mutlaka denemelisiniz.

Dig Deep! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dig Deep!

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Dig Deep, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Dig Deep!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur. Farklı gezegenlerin yer aldığı oyunda değerli madenleri ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Tek dokunuş moduyla oynanan Dig Deep!, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyundur. Oyunda madencilik yapıyor ve farklı dünyalar keşfetmeye çalışıyorsunuz. Yer altında ilerliyor ve engelleri aşarak değerli madenleri buluyorsunuz. Aynı zamanda peşinizden koşan vahşi yaratıklardan ve canavarlardan kaçıyorsunuz. Ölümcül tehlikelerin de yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Öte yandan harika bir atmosfere sahip olan oyunda atari oynuyormuş gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Retro tarz grafikleri ve sesleriyle zevkli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca internet olmaksızın eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Ayrıca oyunda birbirinden zorlu görevlerin de üstesinden gelmelisiniz. Tek parmak ile oynanan kolay oynanışı ve etkileyici atmosferiyle bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer platform oyunlarını seven biriyseniz Dig Deep!i mutlaka denemelisiniz.

Dig Deep! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • Dig Pig

    Dig Pig, kız arkadaşını arayan domuzcuğa yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • Dig a Way

    Dig a Way, Android telefonda oynayabileceğiniz kazı yapma, hazine arama temalı macera - bulmaca oyunu.
  • Dig! Dig! HANIWA!

    Kazı çalışmaları yaparak yer altında bulunan değerli bibloları çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Dig it!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • TAP! DIG! MY MUSEUM!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Dig In: An Excavator Game

    Ağır ekipman operatörü olarak inşaatlarda görev alın.
  • Dig it! Idle Cat Miner Tycoon

    Daha fazla kazın ve yerin altından milyonlar kazanın.