Dig This

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Toprağı kazarak topu hedefe ulaştırmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Parmaklarınızla topun geçeceği alanları kazarak ilginç yol tasarımlarında bulunacağınız ve topu delikten geçirmek için çeşitli stratejiler geliştireceğiniz Dig This, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden kaliteli bir yapımdır.

Zeka geliştirici özelliği ve ilginç mantığı ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, toprağı parmağınızın ucuyla kazarak topu farklı şekillerde hedefe ulaştırmak için mücadele etmek ve seviye atlayarak daha zorlu bölümlerin kilidini açmaktır.

Oyunda toplamda 400 zorlu seviye ve birbirinden eğlenceli yüzlerce parkur bulunmaktadır. Dilediğiniz stratejiyi uygulayarak topu hedefe ulaştırabilir ve puan toplayabilirsiniz.

Topun geçeceği yolları parmağınızla kazarak deliğe giden yolu farklı desenler çizerek açmalı ve topu hedefe bırakmalısınız. İlerleyen bölümlerdeki parkurlarda çeşitli engeller ve tuzaklarla karşılaşacaksınız.

Bu engelleri aşmak için ilginç mekanizmalar tasarlayabilir ve amacınıza ulaşabilirsiniz. Bulmaca oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Dig This ile eğlenceye dolu anlar yaşayabilir ve zihninizi açabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Dig This

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
245.2 MB DOSYA BOYUTU

Toprağı kazarak topu hedefe ulaştırmak için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

10 milyondan fazla oyuncu grubu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren Dig This, zorlu bulmacalar ve ilginç parkurlarda yarışarak hızlı düşünme yeteneğinizi geliştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Zihin açıcı bulmacaları ve sürükleyici bölümleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, toprağı parmağınızın yardımıyla kazarak topun delikten geçmesini sağlamak ve seviye atlayarak sonraki bölümlerin kilidini açmaktır.

Parmağınızın ucuyla toprağı kazmalı ve top için farklı desenlere sahip yollar tasarlamalısınız. Bu sayede topun açılan çukurlardan deliğe inmesini sağlayabilir ve bölümü tamamlayabilirsiniz.

Parkurlarda çeşitli engellerle ve tuzaklarla karşılaşabilir ve sadece çukur açmakla kalmayıp ilginç mekanizmalar tasarlayarak topu hedefe ulaştırmak için ter dökebilirsiniz. Topun tahtalara çarparak deliğe girmesi için düzenekler hazırlayabilir ve boşluğa düşmeden hedefe ulaştırabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan Dig This ile sizde düşündürücü bulmacalar çözebilir ve zihin geliştirici egzersizler yaparak stres atabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dig! Dig! HANIWA!

    Kazı çalışmaları yaparak yer altında bulunan değerli bibloları çıkartabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Dig a Way

    Dig a Way, Android telefonda oynayabileceğiniz kazı yapma, hazine arama temalı macera - bulmaca oyunu.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.