DigiBeats

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME

DigiBeats, elektronik ve dans müzik türünde en çok dinlenen parçaları dinleyebileceğiniz ve indirebileceğiniz ödüllü bir müzik uygulamasıdır.

DigiBeats, elektronik ve dans müzik türünün en iyi isimlerini ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz, favori parçalarınızdan çalma listeleri ve zil sesleri hazırlayabileceğiniz zengin içerikli bir müzik akış uygulamasıdır.

Özellikle partilerde ve spor etkinliklerinde tercih edilen müzik türleri olan elektronik ve dans müziği doyasıya dinleyebileceğiniz bir uygulama olan DigiBeats, çapraz platform desteği ile geliyor. Modern ve sade tasarımlı arayüze sahip olan uygulamada dünya genelinde en çok dinlenen hareketli parçaları bulabiliyorsunuz. Beğendiklerinizi cihazınıza indirebiliyor, farklı kategorilerde (Gece, spor, parti gibi) çalma listeleri hazırlayabiliyor, şarkıları zil sesi olarak indirebiliyorsunuz.

Ödüllü bir çevrimiçi müzik akış uygulaması olan DigiBeats’de dünya çapında tanınan DJ ve prodüksiyonları, House müzik, EDM türünün farklı mixlerini dinleyebilirsiniz. Elektronik ve dans müzik türünden hoşlanan herkese öneririm.

Erkan Calp

DigiBeats

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
119 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

DigiBeats, ödül almış çapraz platform destekli müzik akış uygulamasıdır.

DigiBeats, elektronik ve dans müziği dinleyicilerine hitap eden, çoklu platform desteği sunan müzik dinleme uygulamasıdır. Spor aktivitelerinizi gerçekleştirirken veya arkadaşlarınızı evinize davet ettiğinizde oldukça işinize yarayacak olan uygulamada beğendiğiniz müzikleri Windows Phone telefonunuza indirme şansına da sahipsiniz.

Ödüllü müzik akış uygulaması DigiBeats, elektronik ve dans müziğin önemli isimlerini çevrimiçi ve çevrimdışı dinleme imkanı tanımaktadır. Dünya genelinde en çok dinlenen parçaları telefonunuzdan dinlemenin haricinden beğendiklerinizi indirebilir, çalma listeleri hazırlayabilir, zil sesi olarak ayarlayabilirsiniz.

Favori DJ’lerinizi, prodüktörlerinizi, en yeni EDM mixlerini hareket halindeyken dinleyebileceğiniz DigiBeats, modern ve yenilikçi arayüz ile gelmektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On

    Dolby On uygulaması ile iPhone / iPad'inizde ses ve müzik kaydı yapabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader ile Soundcloud üzerinden dilediğiniz parçaları zahmetsizce indirebilirsiniz.
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması profesyonel ses efektleriyle kendi müziklerinizi yapabilmenizi sağlıyor.
  • Offline Music: Converter - MP3

    iPhone için en iyi ücretsiz müzik indirme, internetsiz müzik dinleme, ses ve video dönüştürme uygulaması
  • Song Buddy

    Song Buddy, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz harika bir müzik uygulamasıdır.
  • Soundtrap

    Soundtrap, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan ve kreatif müzik tutkunlarına hitap eden bir müzik oluşturma programıdır.
  • Boom: Bass Booster & Equalizer

    Ses düzenlemek ve müzik dinlemek için en ideal programlardan olan Boom birbirinden farklı özellikler ile geliyor.
  • Muud Müzik

    TTNET'in müzik uygulaması tamamen yenilendi!