Digitally Imported

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Digitally Imported, elektronik müzik severlerin ücretsiz olarak kullanabileceği bir Android radyo uygulaması.

Digitally Imported, tamamen elektronik müzik severler için geliştirilen üst düzey bir Android radyo uygulaması. İçerisinde elektronik müzik yayını yapan 90'dan fazla radyo kanalı bulunan uygulama sayesinde başka yerde bulamayacağınız pek çok şarkıyı dinleme fırsatı elde edebiliyorsunuz.

Yeniden tasarlanan uygulamanın son hali oldukça şık ve modern. Bu nedenle de rahatlıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Pek çok gelişmiş özelliğe sahip olan Digitally Imported sayesinde ücretsiz ve farklı türdeki elektronik müziklere dilediğiniz an ulaşarak dinleme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Barış YANIK

Digitally Imported

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
69.1 MB DOSYA BOYUTU

Digitally Imported, elektronik müzik dinlemeyi sevenlerin iPhone ve iPad'lerinde kullanabileceği ücretsiz bir iOS radyo uygulaması.

Digitally Imported, elektronik müzik hayranları için geliştirilen özel bir iOS radyo uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde 90'ın üzerinde özel olarak seçilmiş elektronik müzik yayını yapan radyo kanalıne erişebilir ve istediğiniz kanalları favorilerinize ekleyerek daha sonra çok daha hızlı erişebilirsiniz.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden birtanesi ise içerisindeki radyo kanallarının tamamen elle seçiliyor olması. Otomatiğe bağlanıp her kanalı içerisinde barındırmayan Digitally Imported, böylelikle her zaman kaliteli elektronik müzik sunuyor.

Uygulama ücretsiz olarak sunulmasına rağmen ücretli olan Premium versiyonu da bulunuyor. Bu versiyonda da daha fazla özellik ve fonksiyon kullanıcılara sunuluyor. Eğer elektronik müzik olmadan yaşayamam diyorsanız bu uygulamaya mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Digitally Imported

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
10.56 MB DOSYA BOYUTU

Digitally Imported, Windows Phone kullanıcılarının ücretsiz yararlanabileceği bir dijital radyo uygulaması.

Digitally Imported, Android ve iOS'tan sonra Windows Phone için de çıkartılan ücretsiz, gelişmiş ve kategorisinin en iyileri arasında yer alan bir radyo uygulaması. Son derece güzel tasarıma sahip olan bu uygulama elenerek seçilmiş olan 60'dan fazla elektronik müzik yayını yapan radyoyoa erişim sunuyor.

Elektronik müzik severler için ideal bir uygulama olan Digitally Imported ile birlikte dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde müzik dinleme keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Global olarak da popüler olan uygulama içerisinde beğendiğiniz radyo kanallarını favorilerinize ekleyerek daha sonra yeniden dinlemek istediğinizde daha kolay bulabiliyorsunuz. Arka planda şarkı çalma gibi güzel özellikleri de olan bu uygulamayı mutlaka deneyimlemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması