DinnerTime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
165 TOPLAM İNDİRME

DinnerTime uygulaması ile Android telefonlarınızı kullanarak çocuğunuzun mobil cihazlarını denetleyebilirsiniz.

DinnerTime uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak çocuklarınızın akıllı cihazları üzerinde hakimiyet kurmanızı sağlayabilen ücretsiz bir uygulama olarak yayınlanmış durumda. Ancak hakimiyet denince uygulamanın tüm telefonu kontrol altına alacağını ummayın. Zira temel olarak bir ebeveyn denetimi uygulaması olarak hazırlanmış ve çocukların telefon ve tablet kullanımlarını sınırlandırma amacı güdüyor.

Bunun için çocuklarınızın da Android cihaz kullanması gerekiyor ve hem sizin hem de onların cihazlarını uygulamayı kullanarak birbirine eşlediğinizde artık istediğiniz zaman telefonlarının devre dışı kalmasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın üreticisi özellikle telefon bağımlılığı geliştiren ve bu nedenle devamlı olarak cihazlarını kurcalayan çocukların bu alışkanlıklarına sınırlandırma getirebilmek için uygulamayı hazırladığını belirtiyor ve telefonun devre dışı kalmasını belirlediğiniz süreler boyunca sağlayabiliyorsunuz.

Tabii ki devamlı olarak bu özelliğinden faydalanmak yerine belli özgürlükler tanıyarak çocuğunuzun akıllı telefon ya da tablet kullanma özgürlüğünü de sekteye uğratmadan DinnerTime’dan faydalanmayı unutmamalısınız.

Telefonu engellenen çocuğunuz cihazın ne kadar süreyle engellendiğini kolayca görebiliyor ve böylece açılmasını bekleyerek başında saatlerce zaman geçirmiyor. Aynı zamanda kullanım dışı kalma durumunda cihazın alarmı devre dışı kalmıyor ve bu sayede sabah kalkması gerekiyorsa alarmını kolayca ayarlamaya devam edebiliyor.

Yiğit Ekim Demir

DinnerTime

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME

DinnerTime uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan çocuğunuzun akıllı cihazlarını kontrol edebilirsiniz.

DinnerTime uygulaması, iPhone ve iPad cihazlar kullanan ailelerin çocuklarının Android cihazları üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabilmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Pek çok benzer uygulamanın aksine direkt olarak raporlama yapmayan ya da çocuğun gizli bilgilerini ailelere göndermeyen uygulama, oldukça basit ancak etkili bir yöntem benimsemiş durumda.

İçerisinde bulunan menüler sayesinde çocuklarınızın mobil cihazlarının kullanımını belirlediğiniz süreler dahilinde engelleyebilir, böylece boşa vakit kaybetmelerini engelleyebilirsiniz. Maalesef günümüzde çocukların ders çalışmak, spor yapmak, arkadaşlarıyla vakit geçirmek, yemek masasında bulunmak gibi aktivitelerden uzaklaştıkları ve ailelerin bu konuda hiç bir şey yapamadığı görülmekte. Bu tip durumların en büyük sebebi ise devamlı olarak akıllı telefonlarını kullanmaları gösterilebilir.

Dolayısıyla DinnerTime uygulamasını kullandığınızda belirlediğiniz zamanlarda çocuğunuz akıllı telefonunu kullanamayacaktır ve bu sayede derslerine ya da sporuna ya da herhangi bir aktivitesine daha fazla vakit ayırması gerektiğini ona hatırlatabilirsiniz.

Gece uyumayan ve telefonunu kurcalamaya devam eden çocuklar için kullanılabilecek olan yatak zamanı modu da sabaha kadar telefonun kullanımını engelleyecektir. Uygulamayı indirirken sizin cihazınızın iOS işletim sistemli, çocuğunuzun cihazının ise Android işletim sistemli olması gerektiğini unutmayın.
Kullanımı basit ve etkili olan DinnerTime uygulamasının ilk kurulumu biraz vakit alabiliyor ancak bir defa gereken işlemleri yaptığınızda bir daha zorlanmayacaksınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.