Dino Bunker Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME

Dino Bunker Defense üzerinde biraz daha çalışılması gereken bir kule savunma oyunu fakat bu haliyle de eğlenceli vakit geçirtmesini biliyor.

Dino Bunker Defense klasik kule savunma oyunları çizgisinden ilerleyen ücretsiz bir oyun. Bizi dinozorlar dönemine götüren oyundaki nihai amacımız akın akın gelen dinozor sürülerine geçit vermemek.

Bu amaca hizmet edebilmek için emrimizde güçlü silahlarla donatılmış bir cephe var. Tel örgülerle ve makineli silahlarla donattığımız bu cephede dinozorları engellemeye çalışıyoruz. Tahmin ettiğiniz gibi oyun ilk başlarda oldukça kolay ve git gide zorlaşıyor.

Zorlaşan oyun yapısına paralel olarak açılan silahlar da çoğalıyor ve daha fazla seçenek bizleri bekliyor. Bölümleri geçtikçe kazandığımız paraların oranı da artıyor. Bu paraları silahlarımızı güçlendirmek ve yeni şeyler satın almak için kullanabiliyoruz.

Ne yazık ki Dino Bunker Defense'te her şey mükemmel ilerlemiyor. Öncelikle grafik kalitesi ortalama olsa da biraz daha iyi olması gerekirdi. Artık mobil oyunlar bile her ne kadar PC ve konsol kalitesinde olmasa da üstün grafikler sunabiliyor. Fakat yine de kule savunma türündeki oyunlardan hoşlanan oyunseverlerin denemek isteyebileceği türden bir oyun olark öne çıkıyor. Beklentileriniz fazla değilse Dino Bunker Defense'ten memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Dino Bunker Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Dino Bunker Defense tamamen ücretsiz olarak sunulan ve bizi dinozorlar çağına götüren eğlenceli bir kule savunma oyunudur.

Dino Bunker Defense bizi tarihin uzak noktalarına götüren bir savunma oyunudur. Kule savunma türündeki oyunlardan hoşlananların mutlaka denemesi gerektiğini düşündüğüm bu oyunda sürekli olarak gelen dinozor sürülerini durdurmaya çalışıyoruz.

Bu amaca yönelik kullaanbileceğimiz farklı türlerde silahlar mevcut. İlk başlarda daha güçsüz silahlarımız olsa da bölümleri geçtikçe daha fazla güçlendirme yapabiliyoruz. Modellemeler orta seviye denebilir. Aslında daha iyi bir modelleme sistemi kullanılabilirdi. Yine de çok kötü görünmüyor.

Oyunun bir diğer negatif yanı da tekdüze gitmesi. Çevreler değişse de yapı hep aynı; solda kule ve sağdan gelen dinozorlar. Olaya biraz dağlar, nehirler gibi yeryüzü şekilleri eklenip bunların oyuna olan etkisi artırılsaydı daha keyifli olabilirdi. Yine de kule savunma tarzı oyunlardan keyif alan oyunseverler Dİno Bunker Defense'i deneyebilirler. Çok fazla bir beklenti içine girmezseniz hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşünmüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape: The Bunker

    Bu yerden kaçmanın tek yolu anahtarlar.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Defend The Bunker

    Sayısız savaş aletini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Dino Hop

    Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur
  • Dino Hunter King

    Dino Hunter King Android oyununda dinozorları avlıyoruz.
  • Dino And Jack

    Dino and Jack, sidescroller türü oyunlar oynamaktan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Ace Ferrara And The Dino Menace

    Ace Ferrara And The Dino Menace, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanan ve dinozorların insan ırkıyla uzayda yaptığı savaşa sahne olan bir aksiyon oyunudur.