Dino Escape - Jurassic Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME

Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur

Dino Escape - Jurassic Hunter eğlenceli ve heyecan dolu bir oynanış yapısına sahip olan bir mobil dinazor avlama oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dinazor oyunu olan Dino Escape - Jurassic Hunter'da Governator adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. 80'li ve 90'lı yıllardaki savaş filmlerinden fırlamış bir kahraman olan Governator deneyimli bir komandodur. Governator birgün helikopteri ile okyanus üzerinde yol alırken helikopteri düşer ve kendini bir adada tek başına kalmış şekilde bulur. Hayatta kalmak için gerekli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla etrafı keşfe çıkan komandomuz bu adanın aç dinazorlarla dolu olduğunu görür ve işler onun i,çin daha da zorlaşır. Oyunda Governator'a yardımcı olarak dinazorlardan kurtulmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Dino Escape - Jurassic Hunter her anı aksiyon dolu olan bir mobil oyun. Kahramanımız olan Governator'u kuşbakışı görüş açısıyla yönetiyoruz ve dört bir yanımızı saran dinazorlara yakalanmamaya çalışıyoruz. Governator birçok farklı silahı kullanabilmekte. Ayrıca savaş alanında silahlar ve iyileştirici ilaçlar yaratabilmemiz de mümkün. Oyunda dalga dalga üzerimize saldıran dinazorların yanında T-rex gibi dev bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşmaktayız.

Dino Escape - Jurassic Hunter'ın grafiklerinin orta kalitede olduğu söylenebilir. Oyun akıcı bir şekilde çalışabilmekte ve bu sayede oynanış daha canlı olmakta.

Can Erdil Şentürk

Dino Escape - Jurassic Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME

Dino Escape - Jurassic Hunter ile dinazor avına çıkıyoruz

Dino Escape - Jurassic Hunter içerisinde bolca aksiyon bulbileceğiniz bir mobil dinazor avlama oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dinazor oyunu olan Dino Escape - Jurassic Hunter'da bir komandonun hayatta kalma hikayesine tanık oluyoruz. Governator adlı Rambo benzeri kahramanımız helikopterle uçuş yaparken bir adanın üzerine düşüyor ve kendini adada terkedilmiş bir halde buluyor. Su ve yemel bulmak içib adayı keşfe çıkan Governator aç dinzorlarla karşılaştığında adadaki zoraki konaklamasının hiç de kolay olmayacağını anlıyor ve silahlarına sarılıyor. Biz de Governator'u kontrol ederek farklı dinazorlara karşı hayatta kalmasına yardımcı oluyoruz.

Dino Escape - Jurassic Hunter oynanış olarak bolca aksiyon sunan bir yapıya sahip. Kahramanımızı kuşbakışı yönettiğimiz oyunda dinazorlar üzerimize dalga dalga saldırmakta. Dİnazor dalgalarını temizledikten sonra ise sıra bölüm sonu canavarlarına geliyor. T-rex gibi dev etobur dinazorların bölüm sonu cavanarı olduğu Dino Escape - Jurassic Hunter'da bizi zorlu mücadeleler beklemekte. Oyunda bir yandan dinazorlarla savaşırken diğer yandan silah ve ilaç yapmaktayız ve dinazorlara karşı kullanmaktayız.

Dino Escape - Jurassic Hunter tatmin edici bir grafik kalitesi sunuyor. Eğer bolca adrenalin salgılamak isterseniz Dino Escape - Jurassic Hunter'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dino VR Shooter: Dinosaur Hunter Jurassic Island

    Sanal gerçeklik (VR) destekli harika bir dinozor oyunu
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur
  • Dino Hunter King

    Dino Hunter King Android oyununda dinozorları avlıyoruz.
  • Call of Mini Dino Hunter

    Dinazorlara karşı savaşacağız.
  • Ice Age Hunter

    Escape from Doom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • LEGO Jurassic World

    LEGO Jurassic World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Jurassic World Primal Ops

    Çarpıcı grafiklere ev sahipliği yapan Jurassic World Primal Ops Android platformunda lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Dino Hop

    Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur