Dino Hunter: Deadly Shores

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15,271 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur

Dino Hunter: Deadly Shores oyuncuları heyecan dolu bir av macerasına sürükleyen bir mobil avcılık oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Dino Hunter: Deadly Shores'da bir avcının kontrolünü elimize alarak tarih öncesinden kalma efsanevi dinazorlarla yüzleşiyoruz. İnsanoğlu dinazorların neslinin tükendiğini sansa da daha önce insanların ayak basmadığı gizemli bir adada dinazorlar yaşamaya ve nesillerini sürdürmeye devam etmiştir. Bu adayı keşfeden bir avcı olarak bizim görevimiz hayatta kalmaktır; çünkü dinazorların olduğu bir adada insanoğlu sadece bir yem olacaktır.

Dino Hunter: Deadly Shores güzel grafikleriyle göz dolduran bir oyun. Oyundaki temel amacımız farklı bölümlerde dinazorları avlamak. Dinazorları avlarken FPS oyunlarındaki gibi 1. şahıs bakış açısını kullanıyoruz. Fakat dinazorları avlarken av olmamaya da dikkat etmeliyiz. Dinazorlara ateş ettikten sonra dinazorların dikkati de bize yöneliyor ve bize saldırmaya başlıyorlar. Bu nedenle çabuk olmalıyız ve doğru nişan alarak dinazorları avlamalıyız.

Dino Hunter: Deadly Shores'ta Velociraptor gibi küçük yırtıcıların yanında T-Rex gibi efsanevi dinazorlarla da karşılaşabilmekteyiz. Oyunda dinazorları avladıkça kazanacağımız parayla daha güçlü silah ve ekipmanlar satın alabiliyoruz. Eğlenceli bir mobil oyun olan Dino Hunter: Deadly Shores denenmeyi hakediyor.

Can Erdil Şentürk

Dino Hunter: Deadly Shores

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,018 TOPLAM İNDİRME
71.2 MB DOSYA BOYUTU

Dino Hunter: Deadly Shores ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir dinazor avlama oyunudur

Dino Hunter: Deadly Shores eğer avcılık oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir dinazor avlama oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlara ve iPad tabletlere ücretsiz olarak indirilip oynanabilen bir avcılık oyunu olan Dino Hunter: Deadly Shores'da heyecan dolu bir dinazor avlama macerasına tanık oluyoruz. Tarih öncesinin sakinleri olan dinazorların uzun zaman önce nesillerinin tükendiklerine inanılmaktadır. Fakat günümüzde yeni keşfedilen gizemli bir adada dinazorların nesillerini devam ettirdiği keşfedilmiştir. Oyunda bu gizemli adaya ayak basan bir avcıyı yönetiyoruz ve av olmadan yırtıcı dinazorları avlamaya çalışıyoruz.

Dino Hunter: Deadly Shores'da FPS tarzı bir oynanış yer alıyor. Oyunda kahramanımızı 1. şahıs bakış açısı ile kontrol ediyoruz ve dinazorlara ateş ederek avlamaya çalışıyoruz. Bu iş için bize keskin nişancı tüfekleri, pompalı tüfekler ve otomatik tüfekler gibi farklı silah seçenekleri sunuluyor. Dinazorları avladıkça para kazanıyoruz ve paramızı silah ve ekipmanlara harcayabiliyoruz.

Yüksek grafik kalitesine sahip olan Dino Hunter: Deadly Shores size boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirme imkanı vermekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Dino Hunter King

    Dino Hunter King Android oyununda dinozorları avlıyoruz.
  • Dino VR Shooter: Dinosaur Hunter Jurassic Island

    Sanal gerçeklik (VR) destekli harika bir dinozor oyunu
  • Call of Mini Dino Hunter

    Dinazorlara karşı savaşacağız.
  • Deadly Bullet

    Deadly Bullet özel bir yapı sunan eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Dino Hop

    Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Dino And Jack

    Dino and Jack, sidescroller türü oyunlar oynamaktan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Ace Ferrara And The Dino Menace

    Ace Ferrara And The Dino Menace, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanan ve dinozorların insan ırkıyla uzayda yaptığı savaşa sahne olan bir aksiyon oyunudur.