Dino Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Dino Quest, dinozor fosillerini bulmaya çalıştığınız ücretsiz bir Android oyunu.

Dino Quest, adından da tahmin edeceğiniz üzere dinozor fosili bulmak için dünyanın dört bir tarafını gezdiğimiz bir Android oyunu. Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Velociraptor, Stegosaurus, Spinosaurus gibi geçmişte yaşadığı düşünülen ve belgeselleri çekilen dinozor türlerini arayıp bulmaya çalıştığımız oyunda dinozorlar hakkında bilgi de edinebiliyoruz.

Dinozorlara ilgisi olan herkesin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm Dino Quest oyununda bir harita üzerinden ilerliyorsunuz. Afrika, Asya, Amerika, Avustralya ve Avrupa’da geçmiş dönemin unutulmayan dinozorlarını aramaya çıktığımız oyunda toprakları karış karış kazarak fosil bulmaya çalışıyoruz. Bulduğumuz farklı dinozor fosillerini kazı alanına taşıyarak hangi dinozorun hangi organına sahip olduğunu görüyoruz. Dilersek kendi müze koleksiyonumuzu oluşturabiliyoruz.

Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Velociraptor, Stegosaurus, Spinosaurus, Archaeopteryx, Brachiosaurus, Allosaurus, Apatosaurus, Dilophosaurus gibi gerçekten yaşadıkları söylenen dev dinozorlar hakkında bilgi edinmemize (tabii ki İngilizce) de imkan veren Dino Quest oyunu, her ne kadar retro görsellere sahip olsa da oynarken keyif veriyor.

Erkan Calp

Dino Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Dino Quest, dünyayı gezerek dinozor fosili aradığınız eğlenceli ve bilgilendirici bir iOS oyunu.

Dino Quest, dinozor fosili bulmak için Avrupa, Afrika, Asya, Afrika, Avustralya, Amerika kısacası dünyanın ayak basılmadık hiçbir yeri kalmayana dek dünya turu attığımız bir iOS oyunu. Bir dönem yaşamış ve belgeselleri çekilen dev dinozorları arama çalışmalarına giriştiğimiz oyunda bulduğumuz fosil parçalarını birleştirerek dinozora ortaya çıkarmaya ve hakkında bilgi edinmeye çalışıyoruz.

iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz Dino Quest, mağazada eşi benzerine pek rastlamadığımız türde içerik - oynanış sunuyor. Dünyanın dört bir yanını gezerek kazı yapıyor ve dinozor fosili ortaya çıkarmak için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Geniş bir harita üzerinden ilerlediğimiz oyunda fosilleri bulduktan sonra tümünü birleştirip iskeleti ortaya çıkarıyoruz ve gerçekten yaşamış dinozorlar hakkında bilgi ediniyoruz. Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Velociraptor, Stegosaurus, Spinosaurus oyunda karşılaştığımız dinozorlardan sadece birkaçı.

Dinozorlara ilginiz varsa eğlenirken öğreten bu oyuna hayran kalacaksınız. Unutmadan, dinozorları ortaya çıkardıktan sonra onları kendi müzenizde sergileme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Dino Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Dino Quest, elinize kazı araçlarını alıp dinozor fosili bulmak için dünyayı turladığınız bir Windows Phone oyunu.

Dino Quest, Windows Phone platformunda tartışmasız en iyi dinozor oyunu diyebilirim. Dünya turu atarak dinozor fosilleri aramaya çalıştığımız oyunda verilen dünya haritası üzerinden ilerliyoruz ve farklı dinozor türlerini ortaya çıkarmak için kazmadık nokta bırakmıyoruz.

Ücretsiz olarak indirip oynayabildiğimiz dinozor fosili bulma oyununda Afrika, Asya, Amerika, Avustraya, Avrupa’da kazmadık yer kalmayana dek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Velociraptor, Stegosaurus gibi bir dönem yaşamış, şu anda belgeselleriyle karşımıza çıkan dinozor türlerini bulmak ve müzemizde sergilemek.

Harita üzerinden kazı yaparak ilerlediğimiz oyunda dinozor fosillerini bulduktan sonra bize kazı esnasında rastladığımız fosilin hangi dinozor iskeletine ait olduğu da söyleniyor ve hakkında kısa bilgi alıyoruz. Oyunda rastladığımız dinozorlar arasında Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Velociraptor, Stegosaurus, Spinosaurus, Archaeopteryx, Brachiosaurus, Allosaurus, Apatosaurus ve Dilophosaurus bulunmakta.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dino Bash

    Dino Bash mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu
  • Dino War

    Alışılmışın dışındaki asker modellemeleri ile savaş dünyasına merhaba deyin.
  • Magic Quest: TCG

    Magic Quest TCG Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan strateji gerektiren bir kart oyunudur.
  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Beast Quest Ultimate Heroes

    Güçlü kahramanlarınızı yönetin ve krallık sınırınızı karanlıktan koruyun.
  • Heroes: A Grail Quest

    Sıra tabanlı strateji oyunlarının en başarılı örneklerinden olan bu oyunda kayıp tarihi eseri bulup krallığa geri getirmeliyiz.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur