Dino Skater

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Dino Skater, kaykayla yol alan bir dinozorun başından geçenlere tanık olduğumuz aksiyon dolu bir oyun.

Dino Skater, dünyayı kurtarma amacıyla yola çıkan ve bu macerada birbirinden tehlikeli durumlarla karşılaşan bir dinozorun hikayesini konu alıyor. Kaykayına atlayıp yola çıkan bu dinozor, dünyaya çarpan ve tüm yaşamı alt üst eden meteorun etkilerinden korunmaya ve hayatta kalmaya çalışıyor. Elbette bu macerada ona en büyük yardımı edecek kişi biziz.

Sidescroller havasında ilerleyen bu oyunda kontroller epey basit tutulmuş. Ekrana basılı tuttukça dinozor hızlanıyor ve ekrandan parmağımızı çektiğimiz anda dinozor zıplıyor. Bu şekilde önümüzdeki boşluklar üzerinden zıplayarak platformlar arası geçiş yapabiliyoruz.

Kaykaya biniyor olmanın doğal bir sonucu olarak sevimli karakterimiz biraz akrobasiye de meraklı. Kaykayla zıpladığımız zamanlarda çeşitli hareketler gerçekleştirerek fazladan puan toplayabiliyoruz.

Grafik olarak bekleneni karşıalsa da biraz daha kaliteli bir tasarım oyunu bir basamak yukarı taşıyabilirdi. Fakat bu haliyle de memnuniyetsizlik yaratacağını düşünmüyorum. Zaten heyecanlı atmosfere bir kez girince grafiklere çok fazla dikkat etmiyoruz bile.

Sonuç olarak Dino Skater oyunseverlerin eğlenceli vakit geçriebilecekleri bir yapım. Ücretli olarak sunulması bir dezavantaj gibi görünse de oyun, sundukları karşısında pişmanlık yaratmıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater hızlı ilerleyen aksiyon dolu dinamikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.
  • Infinite Skater

    Infinite Skater mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter ile dinazor avına çıkıyoruz
  • Dino Hop

    Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dinozor oyunudur
  • Dino Bunker Defense

    Dino Bunker Defense tamamen ücretsiz olarak sunulan ve bizi dinozorlar çağına götüren eğlenceli bir kule savunma oyunudur.
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir dinazor avlama oyunudur
  • Ace Ferrara And The Dino Menace

    Ace Ferrara And The Dino Menace, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve dinozorların insan ırkından intikam almak için geri döndüğü bir aksiyon oyunudur.
  • Dino And Jack

    Dino and Jack, platform koşu oyunları oynamaktan keyif alan her yaştan oyunsevere hitap eden bir yapım.