Dinotrux: Trux It Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
672 TOPLAM İNDİRME

Dinotrux: Trux It Up!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur.

Dinotrux: Trux It Up!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı oyunları barındıyan Dinotrux: Trux It Up! ile zevkli dakikalar geçirebiliyorsunuz.

Popüler televizyon serisi Dinotrux'un resmi mobil oyunu olan Dinotrux: Trux It Up!, takım çalışması ve işbirliğe dayalı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Binalar inşa edip birbirinden eğlenceli minik oyunlar oynayabileceğiniz Dinotrux: Trux It Up! ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Oyunda Dinotrux'un simgesini yeniden inşa ediyor ve farklı iş makinelerini kontrol edebiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir atmosferde geçen oyunda tamamı 3 boyutlu bir dünya sizleri bekliyor. Renkli grafikleri ve etkileyici mekanikleriyle Dinotrux: Trux It Up mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Çocukların da beğenerek oynayabileceği Dinotrux: Trux It Up!, sorunların çözümlerini öğreten bir oyundur. Farklı görevleri yerine getirmeye çalıştığınız oyunu mutlaka denemelisiniz.

Reklamsız olarak dikkat çeken Dinotrux: Trux It Up!, eğlence dolu bir dünya sunuyor. Etkileşimli animasyonlar, kolay kontroller ve inanılmaz atmosferiyle Dinotrux: Trux It Up! islzeri bekliyor.

Dinotrux: Trux It Up! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dinotrux: Trux It Up!

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
377 MB DOSYA BOYUTU

Dinotrux: Trux It Up!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunudur.

Dinotrux: Trux It Up!, iOS  işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon ve macera oyunudur. Popüler televizyon serisi Dinotrux'un mobil oyunu olan Dinotrux: Trux It Up! ile birbirinden eğlenceli işler ortaya çıkarıyorsunuz.

Zevkli dakikalar geçirebileceğiniz bir oyun olan Dinotrux: Trux It Up!, birbirinden zorlu görevleri yerine getirmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda binalar inşa edebiliyor ve birbirinden zevkli oyunlar oynayabiliyorsunuz. Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda iş makinelerini kontrol ediyor ve Dinotrux'un logosunu baştan inşa etmeye çalışıyorsunuz. Mutlaka denemeniz gereken oyunda işiniz de bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve en kısa sürede görevleri yerine getirmelisiniz. Renkli görselleri ve 3 boyutlu dünyasıyla Dinotrux: Trux It Up! mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Çocukların da severek oynayacağı Dinotrux: Trux It Up'su mutlaka indirmelisiniz. 

Kolay bir oynanışa saihp olan oyuda birbirinden farklı mekanikler yer alıyor. Ayrıca reklamsız olan Dinotrux: Trux It Up!, boş zamanlarınızı değerlendirmek için biçilmiş kaftan. Dinotrux: Trux It Up! islzeri bekliyor.

Dinotrux: Trux It Up! oyununu iOS cihazlarınıza 2 dolar karşılığında indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tape it Up!

    Tape it Up!, refleksleri test eden retro görselli Android oyunu.
  • Give It Up! 2

    Give It Up! 2 zorlu bir mobil platform oyunudur
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Give It Up!

    Give It Up!, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan Android kullanıcılarının severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor.
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Peck It Up

    Ağaçkakan olarak ne kadar yükseğe uçabilirsiniz?
  • Light-It Up

    Çöp adamımız ile ilerlemeye çalışacağız.
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu