Directik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Directik, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mağaza bulma uygulaması.

Directik, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mağaza arama/keşfetme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Bulunduğunuz bölgeyi tarayan uygulama ile her türlü mağazanın bilgisine kısa sürede ulaşabiliyorsunuz.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Directik, ihtiyaç duyduğunuz tüm mağazaları bulmanıza yardımcı olan bir uygulamadır. Konum tabanlı bir uygulama olan Directik, çevrenizde bulunan mağazaları tarayan uygulama eczane, kafe, market, tesisatçı ve elektrikçi gibi ihtiyaç duyabileceğiniz tüm esnaflara anında ulaşabilmenizi sağlıyor. İşletmelerin detaylarına da ulaşma imkanı sunan uygulama ile aradığınıza kısa sürede ulaşabiliyorsunuz. İşletmelerle iletişime de geçebileceğiniz uygulamada mağazalara mesaj atabiliyorsunuz.

Konum değiştirme özelliğine de sahip olan uygulama ile başka bir lokasyondaki mağazaların bilgilerine de bakabiliyorsunuz. Telefonlarınızda mutlaka olması gereken bir uygulama olarak nitelendirebileceğim Directik, kolayca mekan arama imkanı sunuyor. Hoş tasarımı ve kolay arayüzü ile Directik'i sakın kaçırmayın.

Directik uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Directik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Directik, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mağaza bulma uygulaması.

Directik, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir mağaza arama/keşfetme uygulamasıdır. Konum tabanlı bir uygulama olan Directik ile çevrenizde bulunan mağazaları keşfedebiliyorsunuz.

Bulunduğunuz bölgeyi tarayan Directik uygulaması ile her türlü mağazanın bilgisine kısa sürede ulaşabiliyor ve işlerinizi halledebiliyorsunuz. Konum tabanlı olan uygulama ile eczane, kafe, market, tesisatçı ve elektrikçi gibi her türlü mağazaya kısa sürede erişebiliyorsunuz. İşletmelerin detaylarını da paylaşan uygulama, aynı zamanda anlaşmalı mağazalarla mesajlaşma imkanı sunuyor. Ayrıca bazı mağazaların indimlerini de Directik ile takip edebiliyorsunuz. Telefonlarınızda mutlaka olması gereken bir uygulama olarak nitelendirebileceğim Directik'i sakın kaçırmayın.

Konum değiştirme özelliğine sahip olan uygulama ile başka bir yerdeki mağazaların bilgilerine de bakabiliyorsunuz. Directik, kolayca mekan arama imkanı sunuyor. Hoş tasarımı ve kolay arayüzü ile Directik'i sakın kaçırmayın.

Directik uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.