Disc League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Disc League, spor tabanlı bir oyun olmasına rağmen, aksiyonun ve temponun düşmemesiyle dikkat çekiyor.

Disc League, tekil kapışmanın yüksek olduğu bir disk atma oyunudur. Oyundaki temel amaç; kendi kalenizi gole kapatırken aynı zamanda rakibe de gol atmak. Ancak Disc League'u diğer spor oyunlarından ayıran en büyük fark ise, aksiyonun hiç düşmemesi ve özel yeteneklerin bulunması oluyor.

40 farklı karakter ve birbirinden farklı 12 zemin olan oyunda, iki adet turnuva seçeneğine sahipsiniz. Her iki turnuvada da farklı rakiplerle karşılaşıyorsunuz ve her rakip diğerinden daha zor olmasıyla, tempoyu hiç düşürmüyor. Ancak oyun içerisinde zorluk ayarlama seçeneği de mevcut.

Topu rakip kaleye gönderirken pek çok vuruş türünüz de bulunuyor. Zikzak, eğri, sert şut oyunda bulunan vuruş seçeneklerinden sadece birkaçı.

Ayrıca son olarak, uygulama içi alımların mevcut olduğu oyunda, maalesef online oynama şansı bulunmuyor ancak turnuvalardaki rakipleriniz sizi bir hayli zorlayacaktır. Yani turnuvaları zevk alarak oynayacaksınızdır diye düşünüyorum.

Ömer Dursun

Disc League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
46.9 MB DOSYA BOYUTU

Disc League, iki rakibin birbirinin kalesine gol atmayı çalıştığı, bol aksiyonlu bir spor oyunu.

Disc League oyunu temel anlamda spor kategorisinde olmasına rağmen, aksiyonun hiç bitmediği bir oyun olduğu için de heyecan seviyesi çok yüksek. Oyun içerisinde hem kendi kalenizi savunuyorsunuz, hem de rakip kaleye gol atmaya çalışıyorsunuz. Bunlara ek olarak, maç içerisinde çeşitli özel yetenekleriniz de bulunuyor.

Oyunda zorluk modu ayarlanabiliyorken, iki farklı oyun türü bulunuyor. Her ikisi de turnuva olan bu türlerde farklı özellikler, farklı rakipler ve farklı aksiyonlu maçlar sizi bekliyor. 

Disc League, 40 ayrı karakter ve birbirinden farklı 12 zemin üzerine kurulmuş durumda. Yani hep aynı rakibe karşı veya aynı sahada oynamak gibi bir durum söz konusu değil. Ayrıca her bölümünde farklı aksiyonlar barındıran Disc League, basit oynanışıyla da dikkat çekiyor. 

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Carrom Disc Pool

    Carrom Disc Pool: Popüler masa oyunu mobilde!
  • Ultimate Disc

    Sürükleyici bir spor oyunu
  • Stickman Disc Golf Battle

    Disklerinizi hazırlayın ve Disk Golf maçı deneyimine katılın.
  • Disc Golf Valley

    Disk fırlatarak hedefleri vurmaya çalışacağız.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.