Discovery Card Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Evreni keşfetmeye hazır mısınız?

Discovery Card Quest, sizleri tüm evrende bir yolculuğa çıkaran oldukça ilginç bir kart oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz veya tabletinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, güneş sisteminden tutun da ipek yoluna yolculuk edebilir ve birbirinden ilginç kartlara sahip olabilirsiniz.

Günümüzde kart oyunlara büyük bir rağbet var. Özellikle eğitici oyunlar söz konusu olduğunda oldukça başarılı işler ortaya çıkabiliyor. Discovery Card Quest oyunu da bu oyunlardan biri ve son derece başarılı bir oynanışa sahip. Oyunda bir hücreden evrenin ulaştığı tüm noktalara seyahat etmek için bir pasaportunuz var. Yolculuk ederek yeni şeyler keşfediyor ve her oyun kartında ilginç bilgiler edinebiliyorsunuz.

Oyunun en sevdiğim yanlarından biri diğer oyunculara karşı yarışma imkanınızın olması. Öte yandan kartlarınızı ticaret yapmak için de kullanabilirsiniz. Ücretsiz ödüller, hazineler ve XP kazanma dinamikleri de cabası. Sürekli yeni kartların eklendiğini de söylemeden geçmeyelim.

Son derece keyifli bir oyun olan Discovery Card Quest'i ücretsiz indirebilirsiniz. Nadir, destansı ve efsanevi parçaları bulmak için ek paket alma seçeceğiniz de var. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Discovery Card Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
175 MB DOSYA BOYUTU

Tüm zamanların en büyük kaşifleri arasında yerinizi alın!

Discovery Card Quest, her oyun kartında inanılmaz görüntülerle karşılaşabileceğiniz ve diğer oyunculara karşı yarışabileceğiniz oldukça keyifli bir kart oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, tüm zamanların en büyük kaşifleri arasına girmeye çalışacak ve koleksiyonunuzu geliştirmeye çalışacaksınız.

Discovery Card Quest oyununda evrendeki pek çok noktaya seyahat etme imkanınız bulunuyor. Bu yolculuk boyunca oyun içerisinde birçok kart toplayacak, istatistik kasacak ve "Biliyor muydunuz?" konsepti ile birçok faydalı bilgi edineceksiniz. Bunun yanında diğer oyunculara karşı yarışma ve onlar arasında ticaret yapma şansınız da var. Hazine ve XP kazanmak için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Discovery Card Quest Özellikleri

  • Arkadaşlarınızla bağlantı kurma imkanı
  • Koleksiyonları görüntüleme ve teklif verme
  • Birbirinden güçlü kartlar
  • Birkaç saatte bir ücretsiz ödüller
  • Diğer oyunculara karşı yarışabilme

Eğer keyifli vakit geçirebileceğiniz bir kart oyunu arıyorsanız Discovery Card Quest'i ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Card Wars

    Card Wars, birbirinden farklı bölümlerde yapacağınız kart savaşlarını kazanmak için çabalayacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android kart oyunu.
  • Card Thief

    Card Thief, Android cihazlarda gizliliğe dayalı oynanan kart oyunu.
  • Card Wars Kingdom

    Card Wars Kingdom, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kart savaşları oyunu.
  • Cobra Kai: Card Fighter

    Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Cobra Kai mobil oyun olarak karşımızda! Cobra Kai: Card Fighter, Android Google Play'de!
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Eternal Card Game

    Eternal Card Game mobil oyunu, Android tabanlı mobil cihazlardan sıkılmadan oynayabileceğiniz bir tür kart oyunudur.
  • Card Monsters

    Card Monsters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Discovery

    Discovery farklı yapılar inşa etmenizi mümkün kılan bir sandbox oyunu