Disney Infinity 2.0 Toy Box

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
4,709 TOPLAM İNDİRME

Disney Infinity oyun setinizi mobil cihazınıdan da oynamaya devam etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.

Öyle bir Android oyunu düşünün ki, Disney isim hakları içerisinde yer alan birbiriyle alakası olmayan evrenlerde karakterler içinde yer alıp birlikte veya karşılıklı olarak mücadele etsin. Disney Infinity 2.0 Toy Box tam olarak bunun üzerine kurulu bir oyun. 60 tane farklı seçilebilir karakteri olan bu oyun Anvengers, Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Pixar, Disney, Big Hero 6, Brave, Karayip Korsanları, Monsters Inc ve benzeri karakterlerini içeriyor.

League of Legends benzeri bir sistemi olan oyunda düzenli periyotlarda 3 ücretsiz kahraman oynamanızı sağlıyor. Onun haricinde oyun içi karakterleri satın almanız gerekiyor ve bunun için de Skylanders benzeri bir mantıkla oyuncak figürleri satın alıyorsunuz. Özellikle küçük çocuklara hitaben hazırlanmış bir oyun olan Disney Infinity yetişkin MARVEL hayranlarını biraz üzebilir. Bunun farkında olarak küçüklere yönelik bir oyun ile karşı karşıya olmakta fayda var.

Oyuncaklarla etkileşimli çalışan bu oyun PC ve konsol versiyonlarıyla tam uyum gösteriyor. Oyun setine ulaştığınızda oyunu tam kapasite ile oynamanız mümkünken Android için çıkan bu oyun uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Disney Infinity 2.0 Toy Box

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
393 TOPLAM İNDİRME

Disney Infinity oyun setinizi mobil cihazınıdan da oynamaya devam etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.

Sıkı durun, Disney Infinity 2.0 Toy Box isimli iOS oyununu tarif etmek biraz güç olacak. Hazırsanız deniyoruz. Skylanders tarzı bir oyun yapan Disney, kendi isim haklarında bulunan birbirinden farklı birçok evreni kahramanlarıyla bir araya getiriyor. 60 seçilebilir oyun karakteri olan oyunda Anvengers, Spider-Man, Guardians of the Galaxy, Pixar, Disney, Big Hero 6, Brave, Karayip Korsanları ve Monsters Inc gibi dünyalardan karakterler mevcut.

League of Legends benzeri ücretsiz deneme rotasyonu olan oyun düzenli olarak 3 tane karakteri ücretsiz konumuna sokuyor. Bu karakterlerle devam edebilmeniz için oyuncakları satın almanız gerekiyor. Skylanders ile büyük benzerlik gösteren oyunun karakter dünyası daha popüler bir dünyadan. Aslında ufak çocuklara göre hazırlanmış bir oyun olan Disney Infinity büyük ihtimalle yetişkin MARVEL hayranlarının uzak durmak isteyecekleri bir oyun, çünkü evrenin tüm ciddiyetini biraz bozmuş oluyorsunuz.

Oyun setiniz olduğu müddetçe PC, konsol ve mobil platformlarla etkileşimli olarak çalışan oyun, iPhone ve iPad için ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Avantajlı olan kısım, devam etmiş olduğunuz bir oyunu diğer platformlarda da sürdürebiliyor olmanız. Bu sayede cross-platform oyun deneyiminiz de oluyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disney Infinity: Toy Box 3.0

    Disney Infinity: Toy Box 3.0, tüm sevilen kahramanları bir araya getiren bir macera oyunu.
  • LINE: Disney Toy Company

    Sevilen Disney karakterleri bu oyunda bir arada!
  • Toy Rush

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Disney Infinity: Action!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz video oluşturma uygulamasıdır.
  • Disney Magic Kingdoms

    Disney Magic Kingdoms, Gameloft'un tüm Disney karakterlerini dahil ettiği yeni mobil oyunu.
  • Toy Blast

    Toy Blast ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Toy Defense

    Toy Defense eğlenceli bir kule savunma oyunudur
  • Toy Car Simulator

    Toy Car Simulator ile Android cihazlarınızdan oyuncak arabaların heyecanlı dünyasına adam atabilirsiniz.