Distressed FX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Distressed FX ile fotoğraflarınıza orijinal dokunuşlar yapabilir ve onları farklı sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

Distressed FX ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Hem iPhone hem de iPad cihazlarınızda kullanabilecğeiniz bu uygulama ile sıradan gibi görünen fotoğraflarınıza filtreler ekleyerek onları daha ilgi çekici kılabilirsiniz.

Uygulamanın en önemli özellikleri arasında kolay bir kullanım özelliği sunuyor olması geliyor. Fotoğraf düzenleme konusunda herhangi bir teknik bilgiye sahip olmasanız bile Distressed FX’i rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok sayıda filtrenin yer alması kullanıcılara geniş bir kişiselleştirme alanı sunuyor. Fakat kullanıcılara biraz daha serbestlik sunulsaydı daha iyi olabilirdi.

Distressed FX’de düzenlemek istediğiniz fotoğraflarınızın parlaklık, kontrast ve renk doygunluk oranlarını ayarlayabilirsiniz. HDR efektler ekleyerek fotoğraflarınıza orijinal bir hava katma şansınız da var. Bu tarz bir uygulamadan beklendiği gibi Distressed FX’te de Facebook, Dropbox ve Twitter desteği sunulmakta. Fotoğraflarınızın işi bittikten sonra hemen bu platformlarda paylaşabilir veya Dropbox hesabınızda saklayabilirsiniz.

Fotoğraf çekmeye meraklıysanız ve fotoğrafları oldukları gibi bırakmak yerine onlara farklı efektler katmayı istiyorsanız Distressed FX mutlaka denemeniz gereken uygulamalar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Slowmo FX

    Easy Slowmo FX ile videolarınıza kolayca ağır çekim efekti uygulayabilirsiniz
  • Vintage FX

    Vİntage FX uygulamasını kullanarak fotoğraflarınıza göz alıcı filtreler ekleyebilirsiniz.
  • Super Power FX

    Super Power FX uygulamasını kullanarak kendi kısa filmlerinizi çekebilir ve onlar göz alıcı efektler ekleyebilirsiniz.
  • InstaEffect FX

    InstaEffect FX, fotoğraflarınıza farklı filtre ve efektler ekleyebilmenizi sağlayan etkileyici ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.
  • FX Photo Studio

    FX Photo Studio uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraflarınıza filtre ve efektler ekleyebilirsiniz.
  • FxGuru: Movie FX Director

    FxGuru: Movie FX Director tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir videolara efekt ekleme uygulamasıdır.
  • Camera FX PRO

    Kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken Camera FX PRO ile fotoğraflarınıza farklı dokunuşlar yapabilir ve onları daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.
  • Action Movie FX

    Çektiğiniz kısa videolara araç kazası, roket saldırısı, hortum faciası gibi Hollywood tarzı efekler verebileceğiniz video düzenleme uygulamasıdır.