Ditty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
247 TOPLAM İNDİRME

Ditty, yazdığımız mesajları şarkıya dönüştürerek gönderen bir mesajlaşma ve müzik paylaşma uygulaması.

Ditty, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir mesajlaşma uygulaması fakat alıştığımız mesajlaşma uygulamalarından epey farklı bir kullanım deneyimi sunuyor.

Uygulama içerisine yazdığımız tüm mesajlar karşı tarafa kendi belirleyeceğimiz müziklerle kombine edilerek gönderiliyor. İçerisinde bulunduğumuz ruh haline göre müziğimizi seçebilir ve metnimizi o şekilde gönderebiliriz.

Ditty geniş çaplı bir müzik kütüphanesi barındırıyor. Klasiklerden tutun da hit parçalara kadar pek çok seçenek sunuluyor. Bunlardan dilediğimizi seçmekte ve kullanmakta özgürüz. Uygulama her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da para karşılığında satın alabileceğimiz bazı içerikler de bulunuyor. Bunları satın almanın zorunlu olmadığını belirtelim.

Uygulamayı kullanmak üç basit adımdan ibaret;

1- Göndermek istediğiniz mesajı yazın

2- Mesajın arkaplanında kullanmak istediğiniz müziği seçin

3- Son olarak da gönder butonuna basın

Gönderilen mesajları dilerseniz farklı sosyal medya kanalları üzerinden de paylaşabilir veya albümlerinize kaydedebilirsiniz. İlginç bir mesajlaşma ve müzik paylaşma deneyimi yaşamak istiyorsanız Ditty denemeniz gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

Ditty

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
51.4 MB DOSYA BOYUTU

Ditty, metin mesajlarını müzik haline getirerek gönderen ilginç bir mesajlaşma ve müzik paylaşma uygulaması.

Ditty, iOS işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz, müzik tabanlı mesajlaşma uygulaması olarak görev yapıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli uygulamayı kullanarak arkadaşlarımıza orijinal ve ilgi çekici mesajlar gönderebilme şansına sahip oluyoruz.

Facebook Messenger destekli olan Ditty'yi kullanabilmek için öncelikle mesaj yazıyoruz ve daha sonra bu mesajla kombine etmek istediğimiz müziği seçiyoruz. Geniş çaplı bir müzik kütüphanesi var fakat ne yazık ki bunların birçoğu ücretli olarak sunuluyor. Ücretsiz olanların sayısı biraz daha fazla olsaydı çok daha iyi olurdu. Ditty'de hem klasik hem de son dönemlerin hit parçaları bulunuyor.

Mesaj olarak göndermek istediğimiz her metin, seçtiğimiz müziğe uygun vokaller tarafından söyleniyor ve bu sayede kulağa ilginç melodiler geliyor. İngilizce konusunda sıkıntı yaşatmasa da Türkçe yazılan metinler biraz tatsız oluyor.

Eğlenceli bir kullanım deneyimi yaşatan Ditty, arkadaş çevresinde kullanabileceği eğlenceli bir mesajlaşma uygulaması arayan herkesin göz atması gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması