Diyet ve Zayıflama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

Diyet ve Zayıflama uygulamasını kullanarak sağlıklı bir şekilde kilo verebileceğiniz önerilere ulaşabilirsiniz.

Diyet ve Zayıflama uygulaması, Android cihazlarınızda size uygun diyet önerileri sunarak zayıflamanızda yardımcı oluyor.

Spor salonuna gidecek vaktiniz veya paranız yoksa, evde kendi başınıza deneyebileceğiniz yöntemleri deneyebilirsiniz. İnternet üzerinde birçok kaynakta egzersiz ve diyet listeleri bulunduğundan, size özel programları kolayca bulabilirsiniz. Diyet ve Zayıflama uygulaması da fitness uzmanları tarafından hazırlanan ve etkili zayıflama teknikleri içeren bir egzersiz uygulaması. Çeşitli diyet listelerini sizlere sunan uygulamada, videolar bölümünden de birçok egzersiz videosunu izleyebilirsiniz.

Kalori ve aktivite cetveli özelliğine de sahip olan Diyet ve Zayıflama uygulamasında aldığınız ve harcadığınız kalorileri takip edebiliyorsunuz, tüm besinlerin kalori değerlerini de öğrenebileceğiniz uygulamada her gün yeni ipuçları sizleri bekliyor. İdeal kilo, bazal metabolizma hızı, vücut kitle endeksi ve yağ oranı hesaplama gibi araçlar da sunan Diyet ve Zayıflama uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diyet Listesi

    Diyet Listesi uygulaması, kilo vermenizi kolaylaştıracak diyet programları ve önerilerini sizlere sunuyor.
  • bidiyet

    bidiyet Android Uygulaması İndir: Türkiye'nin seçkin diyetisyenlerinin diyet programları ile sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo verin.
  • WeightWar

    WeightWar ile kilonuzu ve diyet programınızı yönetmeniz kolay hale geliyor.
  • YAZIO - Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

    En iyi kilo verme ve diyet uygulaması
  • Sağlıklı Diyet Listesi

    Sağlıklı Diyet Listesi uygulaması Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden kan grubunuza göre beslenme önerilerini sizlere sunuyor.
  • Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü

    Kalori Sayacı ve Diyet Günlüğü uygulaması ile gün içinde tükettiğiniz gıdaların kalorilerini hesaplayabilir, diyetinizi takip edebilirsiniz.
  • Eat This Much

    Eat This Much uygulaması ile yemek planlarınızı yapabilir ve diyet listenizi kontrol edebilirsiniz.
  • Calorific Diet Tracker

    Android için Calorific Diet Tracker uygulaması, diyetinizi takip etmek ve geliştirmek için kullanabileceğiniz bir diyet takip uygulamasıdır.