DJ51

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

DJ51, ortak müzik zevkine sahip olduğunuz arkadaşlarınız ile yakınken, sevdiğiniz müzikleri paylaşabilmenizi sağlayan başarılı ve yararlı bir android uygulaması.

DJ51, Android telefon ve tabletlerinizdeki müzik arşivinizi analiz ederek hem sizin hem de arkadaşlarınız için güzel bir müzik ortamı oluşturan yararlı bir Android müzik uygulaması. Henüz yeni olmasına rağmen işlevselliği ve şık tasarımı ile popüler olmayı başaran DJ51, aynı ortamda bulunduğunuz kişiler yada arkadaşlarınız ile müzik paylaşımı yapmanızı sağlıyor.

Sosyal bir platform olan DJ51, bir oda oluşturarak bu odaya giriş yapanların istedikleri müzikleri tek tek yada çalma listeleri halinde paylaşabilmesini sağlıyor. Spotify hesabınız ile giriş yapabileceğiniz uygulama, otomatik olarak dinlediğiniz şarkıları analiz ediyor ve müzik zevkinizi belirliyor. Sonrasında ise size müzik zevkinize göre müzikler önerebiliyor.

Ufak ev partilerinde, arkadaşlar arası toplantılarda, bir kaç arkadışınız ile birlikte içerken yada sadece müzik dinlerken istediğiniz müziğin çalınmasını sağlamak daima sıkıntı olmuştur. Müzik kaynağının başındaki kişiye laf geçirmek zor olduğu için artık DJ51 sayesinde direk olarak hangi şarkıları çalmasını istediğinizi görmesini sağlayabiliyorsunuz. Uygulamanın iyice gelişmesi ile birlikte etkinlik ve konser alanlarında sanatçıların bile kullanma ihtimali var diye düşünüyorum. Sonuçta hayranlarının hangi şarkıları dinlemek istediği onlar için önemli.

Oldukça şık ve kullanımı kolay bir arayüze sahip olan DJ51 ile müzik paylaşımı yapabilmeniz için spotify kullanmanız gerektiğini unutmayın. Sadece ilk defa giriş yaparken Spotify hesabınız iel bağlanacağınız uygulama daha sonrasında bulunduğunuz her ortamda diğer kişiler ile bağlanarak müzik paylaşımı yada müzik listeleri paylaşımı yapmanızı sağlayacak. Uygulamayı kullanarak paylaşımda bulunabilmeniz için yakın çevrenizdeki diğer kişilerin yada arkadaşlarınızın da uygulamayı kullanıyor olması gerekiyor. Bu nedenle Android ve iOS mobil cihaza sahip olan arkadaşlarınıza uygulamayı önerebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan DJ51 uygulaması hemen indirerek kullanmaya başlamanızı şiddetle öneriyorum.

Barış YANIK

DJ51

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

DJ51, aynı ortamda bulunduğunuz kişiler ile müzik paylaşımı yaparak yeni müzikler keşfetmenizi sağlayan yararlı bir iOS uygulaması.

DJ51, Android ve iOS platformlarında çıkış yapan yeni bir müzik uygulaması. Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulama çok basit bir yapıda olmasına rağmen, sağladığı özellikler sayesinde oldukça kullanışlı bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Uygulama genel anlamda aynı ortamda bulunduğunuz diğer kişiler yada arkadaşlarınız ile bağlanarak müzik ve müzik listeleri paylaşmanızı sağlıyor. Böylece katıldığınız bir partide yada eğlencede müzikten sorumlu kişiye hangi parçaları çalmasını istediğinizi rahatlıkla iletebiliyorsunuz. Tabi bunun olabilmesi için uygulamanın yaygınlaşması ve diğer kişilerin de kullanması gerekiyor. Bunu sağlamak amacıyla uygulamayı Android ve iOS cihaz sahibi diğer arkadaşlarınıza önerebilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki müzikler otomatik olarak analiz ediliyor ve müzikzevkiniz belirleniyor. Uygulamanın asıl kullanım amacı bulunduğunuz yerlerde sizinle aynı müzik zevkine sahip diğer kişiler ile bağlanmak ve yeni müzikler keşfetmek. Böylece aynı müzikleri dinlemekten sıkılmayarak sürekli seveceğiniz yeni şarkılar keşfetme imkanınız oluyor.

Uygulama üzerinden kişiler ile bağlanarak bir oda üzerinde buluşuyorsunuz. Örneğin arkadaşlarınız ile bir kafeye gittiniz ve burada arkadaşlarınız ile DJ51 uygulaması üzerinden bir oda oluşturduğunuz. Kafedeki diğer kişilerde bu odaya gelerek sizinle müzik paylaşımında bulunabiliyor. Aynı şekilde sizde onlara kendi favori şarkılarınızı yada müzik listelerinizi gönderebiliyorsunuz.

Oldukça güzel düşünülerek geliştirilen ve başarılı bulduğum DJ51 uygulamasını kullanmak için yapmanız gerekenler ise ilk olarak iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek ve sonrasında Spotify hesabınız ile girş yapmak. Uygulama Spotify ile bağlantılı olarak çalıştığından giriş yaparken Spotify hesabına ihtiyaç duyuyor. Eğer hala bir Spotify hesabınız yoksa hemen Spotify uygulamasına tıklayıp indirerek oluşturabilir ve ücretsiz müzik dinleme keyfini de yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması