dMags

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

dMags, tabletlerinizi ve telefonlarınızdan dergi takibi yapabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

dMags, 250'ye yakın dergi ile Türkiye'nin en büyük dergi takip platformu olarak karşımıza çıkıyor. Android tablet ve telefonlarda kullanabileceğiniz uygulama ile dilediğiniz dergiye hızlı ve kolay yoldan erişebilirsiniz.

Dergi ve çizgi roman mağazası olarak hizmet veren dMags, dilediğiniz yerden dilediğiniz dergiyi ya da çizgi romanı okumanıza imkan sağlayan bir uygulamadır. Erkek, kadın, çocuk, bilim ve teknoloji gibi popüler konularda kategorilere göre dergileri filtreleyebilir ve aradığınıza kısa sürede ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulama ile indirdiğiniz dergilerin içerisinde yer alan internaktif özellikleri de kullanabiliyorsunuz. Video izleme, fotoğraf galerisinde gezinme ve 3 boyutlu objeleri inceleme gibi hizmetleri de kullanıcılarına sunan uygulama ile işleriniz de kolaylaşıyor. Dergi okuma deneyimini üst basamaklara taşıyan dMags ile sahibi olduğunuz dergileri ister çevrimiçi ister çevrimdışı okuyabilirsiniz. Ayrıca dergileri satın almadan önce ufak bir önizleme de yapabiliyorsunuz. Daima güncel olay uygulama ile çok beklediğiniz bir sayıyı asla kaçırmayacaksınız. Ayrıca uygulamada yer alan vektörel yapı sayesinde dergilerde bozulma olmadan yakınlaştırma yapabilirsiniz.

dMags uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

dMags

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
56.7 MB DOSYA BOYUTU

dMags, iOS işletim sistemine sahip tabletleriniz ve telefonlarınızdan dergi takibi yapabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

iPhone, iPod ve iPad'lerinizde dergi takibi yapabileceğiniz ve satın alabileceğiniz bir uygulama olan dMags, daima güncel içeriğiyle karşımıza geliyor. Basit kullanımı ve uygun fiyatlarıyla dMags, okuma deneyiminizi de üst sıralara taşıyor.

Türkiye'nin en büyük dergi satın alma-okuma platformu olarak hizmet veren dMags, mobil cihazlarınız üzerinde dergi takibi yapabileceğiniz bir uygulamadır. Dilediğiniz dergiye, dilediğiniz anda ulaşmanızı sağlayan dMags, popüler kategorileriyle de dikkat çekiyor. Kadın, erkek, çocuk, bilim, spor, teknoloji ve ev gibi popüler kategorilere sahip olan uygulama ile aradığınız dergiye de kısa süre içerisinde ulaşabiliyorsunuz. 250'ye yakın dergi ve çizgi romanı içerisinde barındıran uygulama ile aradığınız dergiye ya da çizgi romana kesin ulaşabiliyorsunuz. Hızlı ve kolay şekilde dergi okunmasına imkan sağlayan uygulama kolay arayüzü ile de ön plana çıkıyor. Öte yandan satın aldığınız dergilerdeki internaktif özellikleri uygulama içerisinde kullanabiliyorsunuz. Ayrıca dMags ile aldığınız dergileri normal fiyatlarından daha ucuza aldığınız da oluyor. Bu nedenle sürekli takipte kalmalısınız. Satın aldığınız dergileri indirebilir ve istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Dergi takibi yapan biriyseniz dMags mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulama.

dMags uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.