Dodge White

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Dodge White Andorid işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan beceri ve aksiyon unsurları barındıran bir mobil oyundur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dodge White bir hayli beceri gerektiren göreceli zor bir aksiyon oyunudur.

El becerisi ve zamanlamanın son derece önem arz ettiği Dodge White mobil oyununda genel itibarıyla zıplama mekaniğini kullanıyoruz. Oyunda yönlendirdiğimiz karakterler toplar olacak. Bölümlerde ilerledikçe biriktirilen puanlarla yeni karakterler de edinebilirsiniz. Oyunda amaç yukarı yönlü bir ilerleme kaydetmek. Zıplayarak karakterimizi istediğimiz noktada tutarken, zıplama ritmini artırdıkça daha yükseğe gidiyoruz. Ancak tırmanışınızı sürdürürken beyaz renkli engellere takılmamanız gerekiyor. Ne kadar çok engelin üstesinden gelebilirseniz skorunuz da o kadar yüksek olur.

Oyunda kontroller oldukça basit. Ekrana dokunarak zıplama işlemini gerçekleştirirken, ritmi oyunun gidişatına göre ayarlamalısınız. Ayrıca ekrana sürekli basılı tuttuğunuzda topunuza uzun bir sıçarama yaptırabilirsiniz. Heyecan dolu Dodge White mobil oyunu Google Play Store’da ücretsiz olarak indirilebilir.

Yağız Sarman

Dodge White

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Dodge White iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen beceri ve aksiyon unsurlarını bir arada içeren bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dodge White mobil oyunu aksiyon türünde ve beceri gerektiren bir oyundur.

Oyunun oynanışı tamamen zıplama hareketine odaklı. Ekrana dokunmak aracılığıyla oyunda yönlendirdiğimiz karakter olan topu zıplatabilir ve topunuzun tırmanışını sürdürebilirsiniz. Ekrana kısa süreli dokunup bıraktığımızda top kısa sıçrayışlar yaparken, uzun süreli basılı tutup bıraktığınızda ise top uzun mesafeli bir sıçrayış gerçekleştirir. Ancak bunu yaparken önünüzde herhangi bir engel olmadığına dikkat edin. Topun yukarı yönlü hareketini durdurmak isteyen beyaz engeller yolunuza çıkacaktır. Unutmayın ne kadar çok engelin üstesinden gelirseniz o kadar iyi bir oyuncu olursunuz.

Dodge White mobil oyununda bölümleri geçtikçe biriktirdiğiniz puanlarla yeni karakterler açabilirsiniz. Top şeklinde olan bu karakterlerle oynamaya devam edebilirsiniz. Aksiyon dolu Dodge White mobil oyunu AppStore’da siz oyuncuları bekliyor.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dodge Blast

    Dodge Blast, iki butonla oynanan uzay temalı arcade oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor.
  • Dodge Action 3D

    Aksiyon dolu mobil oyun
  • Finger Dodge

    Finger Dodge, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • White Day

    White Day mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Cubiti Dash 'n' Dodge

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Rocket Dodge

    Uzayın derinliklerinde roketlerden kaçacağız.
  • White Hole

    White Hole, savunma ve saldırı modlarına geçmeye zorlayan gezegen koruma oyunu.
  • White Ninja

    White Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur