Doktorderki

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Doktorderki, 12 branştan 14 doktorun yer aldığı sağlık danışmanlığı uygulaması.

Doktorderki, hastaneye gitmeden doktora danışmak isteyen kişiler için özel olarak hazırlanmış tıbbi danışma uygulaması ve iOS platformunda bu hizmeti en kapsamlı sunan uygulama diyebilirim. Doktorla yüz yüze gelmekten çekindiğiniz veya muayene için vaktiniz olmadığında hafif vakaları doğrudan doktorlara sorup hızlıca yanıt alabildiğiniz uygulamada danıştığınız doktor sağlık sorununuzu çözüme ulaştırana dek sizinle iletişimde kalıyor.

Doktorlara sağlığınıza ilişkin soru sorup yanıt alabileceğiniz uygulamalar mevcut ancak Doktorderki tam manasıyla sağlık danışmanlığı olmasıyla farklılık yaratıyor. Uygulamada doktorların uzmanlık alanları, ne kadar tecrübeli oldukları gösteriliyor. Sağlık sorununuza uygun doktoru buluyor ve danışıyorsunuz. Sizin de profiliniz bulunduğundan ve profilinizde kullandığınız ilaçlar, kronik hastalıklarınız, tahlilleriniz gibi detaylar yer aldığından, sorunuzu fotoğrafla desteklediğinizden başvurduğunuz doktor sorunuzu rahatlıkla anlayabiliyor ve çözüme gidebiliyor. Çözüm demişken doktorunuz sağlık sorununuzu çözene dek sizinle iletişimi koparmıyor.

12 branştan 14 doktorun yer aldığı uygulama üyelik modelli. Sadece tek soru sorup yanıt aldığınız tek danışma, doktorunuzla bir hafta boyunca iletşimde kaldığınız haftalık danışma ve doktorun sizi tanıyıp takibe aldığı aylık danışma seçenekleri mevcut ve üyelik ücretleri 19.95 TL’den başlıyor, 159.95 TL’ye kadar çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulamasında yaşadığınız sağlık problemlerinin hangi hastalığa işaret ettiğini öğrenebiliyorsunuz.
  • Healpy

    Groupama Sigorta'dan sağlık asistanı: Healpy
  • PainScale

    PainScale uygulaması kronik ağrılarınızın tedavi sürecini yönetebilmenizi ve yaşam kalitenizi yükseltebilmenizi sağlıyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Nöbetçi Eczane uygulamasında dilediğiniz şehir ve ilçedeki nöbetçi eczaneleri görüntüleyebilirsiniz.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması KOAH hastalığına dair faydalı ve bilgilendirici içerikleri sizlere sunuyor.
  • Google Fit

    Google iOS uygulamasını indirin, iPhone'unuzdan sağlık ve aktivite takibi yapın.
  • Fitekran

    En iyi sağlık rehberi uygulaması
  • Ekip

    Sağlık sektöründe çalışan personeller, Ekip uygulaması ile özlük işlemleri ve sosyal gruplar gibi özelliklerden faydalanabiliyorlar.