Dolby On

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!

Dolby On: Record Audio & Music, Android için ses kaydedici ve müzik kayıt programı. En yeni Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması ile telefonunuzu tek bir dokunuşla güçlü kayıt aracına dönüştürebilirsiniz. İnanılmaz ses kalitesiyle şarkılar, sesler, enstrümanlar, podcast’ler, provalar, sesli notlar, fikirler, sözler, ritimler ve daha fazlasını kaydedin. Gürültü azaltma, sınırlama, uzamsal ses, EQ ve daha fazlasını içeren bir dizi otomatik stüdyo efektiyle zahmetsizce canlı müzik ve videolark kaydedin. Dolby On ile artık daha hızlı veya kaliteli kayıt arasında seçim yapmanıza gerek kalmayacak. Arka plan gürültüsü, pahalı mikrofonlar, ağır kayıt ekipmanları ve stüdyoda zaman geçirmeye veda edin. Farkı deneyimlemek için sadece kayıt tuşuna basın!

Dolby On İndir

Dolby On kayıt uygulaması ile canlı müzik, ses, video, podcast ve daha fazlasını zahmetsizce kaydedin ve kullanımı kolay bu ses kaydedicide bir dizi otomatik stüdyo efektine sahip olun. Kayda bastıktan sonra sesi Dolby teknolojisi ile geliştirmek ve iyileştirmek için ses düzenleyiciyi kullanın. Hazır olduğunuzda kaydınızı dışa aktarın ve Facebook, Instagram, SoundCloud gibi platformlar üzerinden veya e-posta, mesaj olarak paylaşın. Dolby teknolojisi ile şarkıları düzenlemek, geliştirmek ve iyileştirmek için diğer uygulamalarda yaptığınız kayıtları Dolby On’a aktarma şansına da sahipsiniz.

  • Gürültü azaltma, de-essing, fade in/out ile ses kalitesini temizleyin ve iyileştirin.
  • Dolby’nin benzersiz Dinamik EQ’su ve uzamsal ses ile ses ve video kaydınızı şekillendirin.
  • İdeal ses yüksekliğini elde etmek için sıkıştırma ve pro sınırlama ile tokluğunu artırın ve kesin.
  • Popüler müzik platformları ve SoundCloud, Instagram, Facebook ve diğerleri gibi sosyal medya platformları için şarkı kaydınızın sesini optimize edin.
  • Sesli notunuzu, müzik notunuzu veya video kaydınızı ücretsiz müzik stüdyosu ses efektleri ve vokal düzenleyiciyle özelleştirin.
  • Müzik kaydınıza uygulamak için özel olarak tasarlanmış 6 ses aracını kullanın.
  • Kaydınızı veya müzik notunuzu ayarlamak için ince ayarlı tiz, bas ve orta kontrolü elde etmek için Dolby’nin Dinamik EQ'sunu kullanın.
  • Kayıt başlangıcınızı ve durmanızı kırpmak için ücretsiz ses düzenleyiciyi kullanın.
  • Sesli notunuzu, müzik kaydınızı veya video kaydını renklendirmek için en sevdiğiniz harici mikrofonu kullanın.
  • Fikirlerinizi kaydedin ve demo kayıtları oluşturun. Basit bir kayıt stüdyosu uygulamasında sesli notlarınızı ve müzik notlarınızı kaydedin.
  • Stüdyo mikrofon sesinde yakalanan ses ve video kayıtlarıyla konserde provaları veya canlı sesi belgeleyin.
  • Sosyal medyada takipçileriniz için yüksek kaliteli paylaşılabilir ses ve video içeriği kaydedin.
  • Grubu kaydedin ve herhangi bir enstrümanın sesini harika hale getirin: gitar, davul, piyano, ses ve daha fazlası. Bir daha asla Sesli Notları kullanmayacaksınız!
  • Ses veya müzik kaydını takipçilerle doğrudan SoundCloud'da paylaşın veya Instagram, Facebook, Twitter ve Tik Tok gibi sosyal platformlara aktarın ve paylaşın.
  • Metin mesajı veya e-posta yoluyla grubunuza ve ortak çalışanlarınıza fikir, demo, prova ve gösteri kayıtları kaydedin ve gönderin.
  • Ek düzenleme için kayıtlarınızı, şarkılarınızı ve videolarınızı dışa aktarın; fikirlerinizi en sevdiğiniz ses düzenleyiciye (DAW) veya video düzenleyiciye aktarın.

 

Erkan Calp

Dolby On

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
111.9 MB DOSYA BOYUTU

Dolby On uygulaması ile iPhone / iPad'inizde ses ve müzik kaydı yapabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Dolby On, ses, müzik, video ve daha fazlası için en yeni Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz ses kaydedici ve ses düzenleyicisidir. Gürültü azaltma, sınırlandırma, konumsal ses, ekolayzır ve fazlasını içeren bir otomatik stüdyo efektleri paketinden faydalanarak Twitch veya Facebook’ta canlı yayın yapın veya kütüphanenizden müzik ve video aktarın veya canlı müzik kaydı yapın. Telefonunuzdaki bir stüdyo kaydedici aracılığıyla inanılmaz ses kalitesi elde edersiniz!

Dolby On iOS İndir

  • İnanılmaz Ses ile Otomatik Kayıt Uygulaması ve Ses Düzenleyicisi

Kullanımı basit bu kaydedicide bir dizi otomatik stüdyo efektiyle zahmetsizce canlı müzik ve videolar kaydedin. Diğer uygulamalardan kayıtlarınızı Dolby teknolojisiyle şarkıları düzenlemek, sesi iyileştirmek için Dolby On’a aktarın. Kaydınızı tamamladığınızda favori sosyal medya platformlarınızda takipçilerinizle paylaşın, arkadaşlarınıza gönderin, doğrudan SoundCloud’a yükleyin, kayıpsız sesi dışa aktarın ve hatta Facebook’ta canlı yayın yapın; hepsi erişilebilir bir kaydedicide muhteşem ses ile!

  • Kullanımı Kolay Kaydedici ile Ses ve Video Kaydı Yapın ve Düzenleyin

Gürültü azaltma, de-essing ile ses kalitesini temizleyin ve fade in/fade out ile müzik ve ses kaydedin. Kaydınızı Dolby’nin benzersiz değişken ekolayzırı ve konumsal ses ile şekillendirin. İdea ses yükseliğini sağlamak için canlı müzik için tasarlanmış sıkıştırma ve profesyonel sınırlandırma ile ses tokluğunu artırın ve kesin. Dolby On, popüler müzik platformları, Facebook canlı akışı ve diğer sosyal ağ platformları için sesi optimize eder. Daha iyi ses için kayıpsız olarak kaydedin ve dışa aktarın.

  • Cebinizdeki Güçlü Ses Düzenleyici

Ücretsiz müzik stüdyosu ses efektleri ve vokal düzenleyiciyle sesinizi ve video kaydınızı özelleştirin. Ses için fotoğraf filtreleri gibi müzik kaydınıza uygulayabileceğiniz özel tasarlanmış, benzersiz ses stillerini deneyin. Stiller, binlerce şarkı analiz edilerek profesyonel olarak tasarlanmış ses ön ayarlarıdır. Dolby’nin dinamik ekolayzırını kullanarak iyi ayarlanmış tiz, bas ve mid kontrolü sağlayın ve kaydınızı ayarlayın. Yavaş başlamalar ve durdurmaları düzenlemek için kaydı kırpmak üzere ücretsiz ses düzenleyiciyi kullanın. Sesli notunuzu, müzik kaydınızı veya video kaydınızı renklendirmek için en sevdiğiniz harici mikrofonu kullanın.

  • Ses Kaydedin, Sesinizi Kaydedin, Video Kaydedin, Müzik Kaydı Yapın

Basit kayıt stüdyosu uygulamasında sesli notlar alın ve müzik kaydı yapın. Daha da iyi ses kalitesi için kayıpsız sesi seçin. Takipçileriniz için yüksek kaliteli paylaşılabilir ses ve video içerikleri kaydedin. Dolby’nin tüm efektlerini duymak için ücretsiz demo parçaları kullanın ve kullanımı kolay, güçlü ses araçlarını deneyin. Arka plan gürültüsünü azaltmak ve ses kalitesini iyileştirmek için diğer uygulamalarda kaydedilen videoları veya sesleri içe aktarın. Ekstra donanım veya teknik beceri gerektirmedeen inanılmaz seste canlı yayınlar gerçekleştirin.

  • Kayıtlarınız İstediğiniz Yerde

Ses veya müzik kaydını takipçilerinizle doğrudan SoundCloud, Instagram ve Facebook’ta paylaşın. İnanılmaz ses kalitesiyle Facebook Live veya Twitch’te canlı yayın yapın. Mesaj veya e-posta yoluyla doğrudan grubunuza ve arkadaşlarınıza fikir, tanıtım, prova ve gösteri kayıtları gönderin. Ek düzenleme için kayıtlarınızı, şarkılarınızı ve videolarınızı dışa aktarın. Fikirlerinizi en sevdiğiniz ses düzenleyiciye (dijital ses işleme istasyonu - daw) veya video düzenleyiciye aktarın.

  • Tek Kayıt Düğmesi, 50 Yıllık Dolby İnovasyonu

Dolby, 50 yıllık tecrübesini kullanarak kullanıcılara güçlü bir ses kaydedici ve video uygulaması sunar. Gelişmiş Dolby ses işleme ses kalitesiyle ilgilenir, böylece eğlence kısma yani yaratmaya odaklanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hi-Res Audio Recorder

    Hi-Res Audio Recorder uygulaması yüksek kalitede ses kayıtları yapabilmenize olanak tanıyor.
  • Voice Recorder

    Gelişmiş özelliklere sahip bir ses kaydetme uygulaması arıyorsanız Voice Recorder uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • GM Ses Kaydedici

    GM Ses Kaydedici uygulaması ile yüksek kaliteli ses kaydı yapabilirsiniz.
  • Sound Recorder

    Sound Recorder ile yüksek kaliteli ses kaydı yapabilir, sesinizi değiştirebilirsiniz.
  • Hi-Q MP3 Voice Recorder

    Hi-Q MP3 Voice Recorder uygulaması yüksek kaliteli ses kaydı yapabilmenize olanak tanıyor.
  • Gizli Ses Kaydedici

    Gizli Ses Kaydedici, Android işletim sistemi üzerinde kullanılabilen bir tür ses kaydetme uygulamasıdır.
  • Ekran Kaydedici APK

    Ekran Kaydedici APK, rootsuz, filigransız Android ekran kaydetme uygulaması. Screen Recorder ile ekran kaydı almak oldukça basit!
  • Wear Audio Recorder

    Wear Audio Recorder, Android Wear'lı akıllı saatler için ses kaydetme uygulamasıdır.