DoNot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

DoNot, reflekslerinizin ne kadar hızlı olduğunu yada tam tersi olmadığını kontrol etmenizi sağlayan eğlenceli bir iOS oyunu.

DoNot, iPhone ve iPad sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak indirerek oynayabileceği bir refleks oyunu. Bulmaca oyunu kategorisinde yer alan DoNot, güçlü reflekslere sahip olup olmadığınızı öğrenmenizi sağlıyor.

Oyundaki amacınız ekrana gelen oklara göre hızlı hamle yapabilmek. Süre ile limitlendirilen oyunlarda en çok puanı alarak liderlik sıralamalarında üstte çıkmaya çalışmalısınız. Klasik ve uzman olarak 2 farklı modu olan DoNot'da uzman modda oynamak için oyun içerisinden satın alarak kilidini açmanız gerekiyor. Fakat klasik oyun modunu ücretsiz olarak dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

Oyundaki sistem 2 farklı renk üzerinde dönüyor. Eğer ekranda yeşik renk varsa, okun yönü ne olursa olsun, okun gösterdiği yöne doğru parmağınızla hamle yapmalısınız. Yani ekran yeşilken ekrandaki ok sağ gösteriyorsa sağa, solu gösteriyorsa sola, aşağı yada yukarıyı gösteriyorsa okların gösterdiği yöne doğru parmağınızı kaydırmanız gerekiyor. Fakat ekran kırmızı renkli olduğunda gösterilen okun tem tersine hamle yapmanız gerekiyor. Bir tarafta 2 renk, diğer yanda 4 farklı yöne bakan ok. Kafanızın karışması için yeterli olmasada, reflekslerinizin hızını kontrol edebilmek için oldukça güzel bir yöntem.

Heyecanlı ve eğlenceli bir oyun yapısına ve oynanışa sahip olan oyunun grafikleri de oldukça kaliteli diyebilirim. Sade bir oyun arayüzüne sahip olan DoNot'ı tüm iPhone ve iPad sahiplerinin indirerek denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarını temel alan Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için birçok farklı sistem kurmayı deneyebilirsiniz.
  • 1010! Color

    Bulmaca becerilerinizi sınayın.
  • Hexologic

    Sudoku'ya benzer mantıksal bulmaca oyunu
  • Memopoly

    Eğlenceli ve rahatlatan hafıza bulmaca oyunu
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Bağımlılık yapan sayı bulmaca oyunu
  • Alice

    Tanıdık karakterlerle dolu keyifli bir bulmaca oyunu
  • Brain Out

    Brain Out: App Store'da 1 numaralı bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Beyni çalıştıran harika egzersizler bu oyunda