Don't Touch Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Don't Touch Circle, kuşu çember içerisinde uçurmanız gereken bir refleks geliştirme oyunu.

Don't Touch Circle, olabildiğince dar alanlarda geçen hızın tavan yaptığı refleks oyunlarına ilginiz varsa Windows Phone telefonunuzda deneyebileceğiniz oyunlar arasında. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve tahmin edeceğiniz üzere oldukça ufak boyutlu olan bu oyunda çemberin içerisinde ve dışında sürekli hareket etmekte olan bir kuşu kontrol ediyorsunuz.

Olabildiğince basit görsellerle süslenmiş eğlence dozu yüksek hız geliştirme oyunlarından birisi de Don’t Touch Circle. Oyunun tek bir kuralı var: Ne yaparsanız yapın lakin asla çemberin kenarlarına dokunmayın. Bu kuralı uygulamak ise olabildiğince zor, sabır gerektiren, sinirlerinizi bozmadan yapaması çok güç bir eylem. Oyuna geçecek olursam; Dar bir çemberin içerisinde sürekli uçan kırmızı renkli bir kuşu kontrol ediyorsunuz. Puan alabilmek ve yeni öğelerin kilidini açabilmek için çemberin içi ile dışı arasında tabiri yerinde ise mekik dokumanız gerekiyor. Kuşu hareketli çemberin içinde tutmak ta dışarı çıkardıktan sonra içeri almak ta bir mesele.

Kısa süreli eğlencelik oyunlar arasında yer alan Don’t Touch Circle da her refleks oyunu gibi puan kazanmaya yönelik bir oyun. Kuşunuzla aralıktan uçarak puan topluyor, çemberin etrafındaki lollipopları toplayarak ta yeni kuşların kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't Don't Don't

    Don't Don't Don't, saç baş yoldurtan en zor beceri oyunları arasında ve Windows Phone'a özel.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, Windows Phone platformunda ücretsiz ve sinir bozucu lakin bağımlılık yapan beceri oyunları arasında.
  • Don't Trip

    Don't Trip, Windows Phone sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli ve basit bir aksiyon oyunudur.
  • Circle The Dot

    Circle The Dot, renkli noktayı daire içerisinde tutmanız gereken harika bir bulmaca oyunu ve Windows Phone için de ücretsiz.
  • Circle Stopwatch

    Windows Phone için kronometre uygulaması arıyorsanız hem ücretsiz hem de son derece zarif olan bu uygulamayı denemelisiniz.
  • One Touch Lockscreen

    One Touch Lockscreen ile kilit ekranınızı kolayca başlatabilirsiniz
  • Touch Music Free

    Touch Music Free uygulaması ile müzik dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • One Touch Drawing

    One Touch Drawing, tek dokunuşla noktaları birleştirip şekli oluşturmaya çalıştığınız zorlu bir Windows Phone bulmaca oyunu.