Don't Touch The Triangle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.

Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda duvarlara rastgele serpiştirilmiş olan dikenlere değmeden mümkün olduğunca ilerlemeye çalışıyoruz.

Oyuna ilk girdiğimizde karşımıza son derece sade bir arayüz çıkıyor. Çok fazla bir görsellik beklemeyin çünkü oyun tasarımı mümkün olduğunca rafine bir seviyede tutulmaya çalışılmış. Zaten hızlı ilerleyen oyun yapısı arasında görsellere çok fazla dikkat edemiyoruz.

Oyundaki kontrol mekanizmasının kullanımı çok kolay. Kontrolümüze verilen kareyi kontrol edebilmek için ekranın sağına ve soluna dokunmamız yeterli oluyor. Bu aşamada çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü dikenlere çarptığımız anda oyuna yeniden başlamak zorunda kalıyoruz. Gitgide zorlaşan oyun, zaman zaman sinirli dakikalar yaşamamıza sebep oluyor. Yine de denemeye değer bir yapıya sahip.

Reflekslerinize ve dikkatinize güveniyorsanız Don't Touch The Triangle, mutlaka denemeniz gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Don't Touch The Triangle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Don't Touch The Triangle, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.

Don't Touch The Triangle, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Sade bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen ilginç bir deneyim yaşatan oyunda duvarlardaki dikenlere çarpmadan mümkün olduğunca ileri gitmeye çalışıyoruz.

Oyunda son derece kolay kullanılan bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Kontrolümüze verilen kutuyu ekranın sağına basarak sağ tarafa, soluna basarak da sol tarafına alabiliyoruz. Bu aşamada çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü en ufak bir zamanlama hatası sonucunda dikenlere çarpabiliriz. Tahmin ettiğiniz gibi dikenlere dokunduğumuz anda oyun sona eriyor.

Don't Touch The Triangle, sade bir arayüze sahip. Gereksiz detaylarla oyuncuları rahatsız etmek yerine onlar adaha rafine bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyun özellikle arkadaş grupları içerisinde oynanırsa eğlenceli bir ortam yaratabilme potansiyeline sahip.

Eğer siz de reflekslerinizi ve dikkatinizi kullanarak oynayabileceğiniz bir oyun arayışındaysanız Don't Touch The Triangle'ı denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't Touch The Spikes

    Don't Touch The Spikes oyunu, Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli Flappy Bird benzeri beceri oyunları arasında yer alıyor.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Zombies

    Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!
  • Don't Tap The Wrong Leaf

    Don't Tap The Wrong Leaf'te sevdiğine ulaşmayı amaçlayan bir kurbağaya yardım ediyoruz.
  • Don't Tap The Wrong Guy

    Don't Tap The Wrong Guy, başarılı olabilmek için reflekslerimizi kullanmamız gereken, eğlenceli bir oyun.
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç ve eğlenceli bir macera oyunudur
  • Don't Step On The White Block

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beyaz kareye basmama oyunudur.
  • Touch The Wall

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu