DonutCat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

DonutCat ile Android cihazlarınızı kullanarak engelleri aşmanın bir yolunu bulun ve en yüksek skoru elde edin.

DonutCat bir süredir uzak kaldığımız Flappy Bird konseptinde hazırlanmış Android oyunları arasında yer alıyor. Bir nevi ilerlemeli aksiyon oyunu diyebileceğimiz oyun, ücretsiz olarak sunuluyor ve oldukça sade bir yapıya sahip. Ancak sadeliğine rağmen zaman zaman oldukça zorlayıcı olduğunu, bölümlerde ilerledikçe daha da zorlu bir yapıya kavuştuğunu belirtmek lazım.

Oyundaki karakterimiz sevimli olarak nitelendirebileceğimiz ve elinde bir donut bulunduran bir kedi olarak belirlenmiş. Oyuna başladıktan sonra çiçekleri ve altınları önümüzdeki engellerden kaçınarak toplamamız ve bu esnada tüm zorlukları aşmamız gerekiyor. İlk başlarda oldukça kolay bir şekilde engelleri aşmak mümkün olsa da bölümde ilerledikçe karakterimizin hızının artması ve engellerin sıklaşması nedeniyle yeterince zorlanacağınızı söyleyebilirim.

Engellere takılırsanız topladığınız puanlarla devam etme hakkı satın alabiliyorsunuz. Bu yüzden altınları toplamayı boşlamamak gerektiği aşikar. Aldığınız yüksek skorları dilerseniz Facebook ve Twitter üzerinden dostlarınızla paylaşmanız ve onlarla kapışmanız da mümkün.

DonutCat 8 bit grafik konseptine uygun bir şekilde hazırlanmış ve tabii ki oyundaki ses öğeleri de aynı paralelde ilerliyor. Fakat grafiklerin pikselli olmalarına rağmen oyunculara hiç bir rahatsızlık vermemesi en güzel yanları arasında. Çalışması esnasında internet bağlantısına da ihtiyaç duymayan ve akıcı bir şekilde ilerleyen DonutCat, Flappy Bird tarzı oyunları sevenlerin denemeleri gereken seçenekler arasında.

Yiğit Ekim Demir

DonutCat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
66.7 MB DOSYA BOYUTU

DonutCat ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan sevimli kedinizi kullanarak engelleri aşmaya başlayın.

DonutCat oyunu, iPhone ve iPad sahiplerinin deneyebilecekleri Flappy Bird benzeri ilerlemeli aksiyon oyunları arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve çok basit bir mantığa sahip olan oyun, içerisindeki sevimli kedi karakteri sayesinde göz okşayan bir hale de geliyor diyebilirim.

Oyundaki temel amacımız, donut yiyen kedimizi kullanarak karşımıza çıkan engelleri aşmak. Bir yandan engelleri aşarken altın ve papatyaları toplamamızın gerekmesi ise işleri biraz daha zora sokarak oyunu gerçek bir macera haline getiriyor. İlk bölümlerde yavaş bir şekilde hareket eden ve nadir engellerle karşılaşan kahramanımız, bölümler ilerledikçe daha hızlı bir şekilde hareket ediyor ve bu esnada engellerin zorluğu ve sıklığı da artıyor.

Oyunun grafikleri 8 bit formatında hazırlanmış ve sesler de grafiklerle uyumlu bir şekilde atmosferi tamamlıyor. Ayrıca genel olarak oyunun atmosferinin güçlü bir şekilde düzenlenmiş olması, animasyonların da katkısıyla oyun zevkini katlıyor denilebilir. Özellikle Flappy Bird tipindeki oyunlardan hoşlanan kullanıcıların göz atmadan geçmek istemeyeceklerine inanıyorum.

DonutCat'teki altınları topladıkça bölümlere ölseniz de devam etme hakkı kazanıyorsunuz. En yüksek skoru alan kullanıcılar ise hem puan sıralamasına girebiliyor, hem de skorlarını Facebook ve Twitter üzerinden dostlarına duyurabiliyorlar. Böylelikle arkadaşlarınızla çekişmeli puan mücadeleleri içerisine girebiliyorsunuz.

Yeni ve eğlenceli bir ilerlemeli oyun arayanların kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gereken oyunlar arasında olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu