Donuts Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Siyah beyaz görselli araba kaydırma, yanlama oyunu

Donuts Drift, siyah beyaz görsellere sahip araba kaydırma oyunu. Mobil platformda farklı türde oyunlarla karşımıza çıkan, her oyunu kısa sürede binlerce indirmeye ulaşan Voodoo’nun drift severlere özel hazırladığı oyunda donutlar etrafında yanlıyoruz.

İlk bakışta güzel görünmeyen, oynadıkça kendisine bağlayan araba oyununda benzinimiz bitene dek yanlıyoruz. Donutların etrafında kaydırarak dolarları topluyor, benzin depomuzu doldurarak yolumuza devam ediyoruz. Ekranın sağ ve sol noktasına basılı tutarak kontrolünü sağladığımız aracımızın önüne engeller de çıkmakta. Trafikteki araçları ve diğer engel teşkil eden şeyleri geçmek çok zor değil ancak kritik noktalarda çıktıklarından araç bir anda kontrolümüzden çıkıyor ve benzinimiz hızla akıp gittiğinden oyun sonlanıyor. Donutların çevresindeki dolarlar kadar yola da konsantre olmak gerek. Unutmadan, istenilen mesafeye ulaşmayı başarırsanız yeni arabanın kilidi açılıyor. Arabalar sadece dış görünüm olarak değişmiyor. Her yeni araba daha iyi sürüş deneyimi yaşatıyor.

Erkan Calp

Donuts Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
118.7 MB DOSYA BOYUTU

Siyah beyaz görselli drift yarış oyunu

Donuts Drift, Voodoo’nun siyah beyaz görselli araba yarışı oyunu. Klasik araba yarışlarından sıkıldıysanız, sürekli yanlama yapmaya zorlayan bu yarış oyununu oynamalısınız.

Üstten kamera açısı ve görsel çizgileriyle seneler öncesinin araba yarışı oyunlarını hatırlatan Donuts Drift’te benzini bitme noktasına gelmiş spor arabalarla yarışıyorsunuz. Yuvarlaklar çevresinde yaptığınız drift ne kadar kusursuz olursa o kadar uzun süre yarışma şansınız oluyor. Arabayı kaydırdığınız noktalara yerleştirilmiş paraları toplayarak deponuzu doldurmuş oluyorsunuz. Başlarda dolarları toplamak basit ancak sonrasında trafiğin de işin içine girmesiyle zorlaşıyor.

Ekranın sağ ve sol noktalarına dokunuşlarla kontrolünü sağladığınız arabanızı upgrade etme şansına sahipsiniz. Zaten belli bir aşamadan sonra yükseltme seçeneklerini değerlendirmek zorunda kalıyorsunuz. Unutmadan, oyunda fazlasıyla reklam çıkıyor. Reklamlarla karşılaşmamak için internet bağlantınızı kapatıp oynamanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Drift Hunters

    Özgürce yanlayın, asfaltı ağlatın.
  • Redline: Drift

    Popüler drift yarışı oyunu