Doodle Jump DC Super Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Doodle Jump DC Super Heroes hem iPhone hem de iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.

Doodle Jump DC Super Heroes özellikle Batman hayranlarına hitap eden keyifli bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda Penguen, Mr. Freeze, Joker ve Riddler gibi Gotham‘ın kötü amaçlı karakterlerini durdurmaya çalışıyoruz.

Oyuna ilk girdiğimiz anda çizgi roman atmosferinde sunulan görseller dikkatimizi çekiyor. Tüm ayrıntılar oyunun orijinal bir atmosfere kavuşmasını sağlamış. Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız türden upgrade seçenekleri ve karakter güçlendirmeleri bu oyunda da mevcut.

Oyundaki kontroller de gerçekten çok rahat bir şekilde yönetiliyor. Zaten çok fazla bir şey yapmamıza da gerek yok. Sadece platformlar üzerinde zıplayarak yukarı çıkmaya çalışıyoruz. Bu esnada karşımıza çıkan düşmanların fırlattıkları zarar verici nesnelerden kaçmamız da gerekiyor. Genel olarak Doodle Jump DC Super Heroes keyifli ve sade bir oyun. Çok fazla bir hikaye derinliği sunmasa da boş zamanları değerlerndirmek için oynanabilir.

Emircan Erdoğan

Doodle Jump DC Super Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Doodle Jump DC Super Heroes, Batman olarak Gotham'ın kötüleriyle savaşacağınız bir Windows Phone oyunu.

Doodle Jump DC Super Heroes, dört ayaklı garip görünümlü bir yaratığın uzaydaki macerasını konu alan Doodle Jump oyununun süper kahraman sürümü ve son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Bu sefer uzaylı yerine Gotham şehrinde barışı sağlayan yarasa adam ya da çoğumuzun bildiği isimle Batman’in yerine geçiyoruz. Amacımız tahmin edeceğiniz üzere Gotham’ı saran kötüleri geldikleri yere götürmek.

Elle çizilmiş hissiyatı veren görsellerle bizleri karşılayan yeni Doodle Jump oyununda Batman yerine geçtiğimizden işimiz oldukça zor. Penguen, Mr. Freeze, Joker, Riddler dahil onlarca Gotham’ın en kötü, acımasız adamlarıyla mücadele ediyoruz. Kötülerle karşılıklı savaşırken kullanacağımız çok sayıda yardımcımız mevcut. Jokerin yanında hızlıca ulaşmamızı sağlayan bat jetpack ve batcopter, belirli süreliğine de olsa darbe almamızı engelleyen koruyucu kalkan zor zamanımızda yardımımıza koşan araçlar arasında. Bunları belirli sayıda kullanabildiğini ve seviye atladıkça yenilemeniz gerektiğini belirteyim.

Joker, Penguen gibi büyüklüklerle karşılaştığımız boss savaşları da içeren oyunda kontrol sistemi son derece basit tutulmuş. Batman’I sağa / sola yönlendirmek için cihazımızı eğiyor, ateş etmek için ekranın herhangi bir yerine dokunuyor, uçmak için de kaydırma hareketini uyguluyoruz.

Doodle Jump DC Super Heroes, serinin ilk oyunu Doodle Jump’a göre daha keyifli oynanış sunuyor. Süper kahramanlı oyunlara ilginiz varsa ücretsiz olması yönünden bir denemenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doodle Jump

    Grafik ve karakterleriyle bağımlılık yaratan Doodle Jump oyununda tek yapmanız gereken zıplamak. Tabii sizi bekleyen engellere takılmadan.
  • LEGO DC Super Heroes

    LEGO DC Super Heroes ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur
  • Doodle Jump Christmas Special

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Super One More Jump

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Super Jump League

    Renkli ve kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir aksiyon oyunu
  • Ditto Doodle

    Ditto Doodle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Tap the Frog: Doodle

    Tap the Frog: Doodle, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve farklı birçok mini oyunu sizlere sunan eğlenceli bir beceri oyunudur.