Double Dragon 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

1987 yapımı beat 'em up oyunu

Double Dragon 4, 1987 yapımı beat ‘em up oyunu ve orijinal şekliyle mobil platformda karşımızda. Grafikleri, ses efektleri, müzikleri, kontrol sistemiyle retro deneyimini kusursuzca yaşatan aksiyon oyununda ninjalar, karate ustaları, sumo güreşçileri ve daha birçok düşmanla karşılaşıyoruz. Çocukluk arkadaşımız Marian’ı kurtarmak için fazla zamanımız yok.

Japon yapımcının popüler beat ‘em up oyunu Double Dragon’un yeni nesil cihazlara uyarlanmış sürümünü oldukça başarılı buldum. Retro oyunlar mobil platforma taşınırken ya grafikleri ya da oynanış dinamikleri güncellenir ancak bu yapımda her şey olduğu gibi bırakılmış. Düşmanları döverken çıkardığınız sesten müziklere, çizimlerden kontrol sistemine tüm detaylar orijinali ile birebir aynı. Hikaye odaklı ilerleyen, ara diyaloglarla kendisine çeken oyunda Double Dragon serisinde görülmemiş düşman karakterler ve çok sayıda ekstra mod yenilik olarak karşımıza çıkıyor.

Retro oyun severlere hitap eden seri oyununun tek kötü yanı; ilk bölümü ücretsiz oynatması. İlk bölümü bitirdikten sonra devam etmek için satın alım yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Double Dragon 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
1.1 GB DOSYA BOYUTU

Side-scrolling aksiyon oyunu Double Dragon mobilde!

Double Dragon 4, senelerin eskitemediği nostalji oyunlara ayrı ilgi duyanların keyif alarak oynayacağını düşündüğüm beat ‘em up oyunu. 1987 yılında çıkış yapan, sonrasında filmi de çekilen popüler serinin mobil platforma uyarlanan oyunu da oldukça başarılı. Grafikler, sesler, oynanış, atmosfer, hikaye… Tüm detaylar orijinal oyunla birebir.

Side-scrolling aksiyon oyunu serisi Double Dragon, artık mobil cihazlarımızda. Hem iPhone hem de iPad’de oynayabileceğiniz beat ‘em up (patakla onları) türünde harika bir oyun. Tabii ki zamanının en iyi oyun konsollarında saatler harcamış nesle hitap ediyor. Seriyi takip eden eski nesil için mükemmel, yeni neslin ise fazla oynamayacağını düşünüyorum. Oyunda kaçırılan çocukluk arkadaşınız Marian’ı kurtarmak için mücadele ediyorsunuz. Ninjalar, karate ustaları, sumo güreşçilerini de içine alan, Double Dragon serisinde görülmemiş yeni düşmanların (düşmanların yerine de geçebiliyorsunuz) yanı sıra birçok engel sizi bekliyor.

Double Dragon 4, ekstra çok sayıda mod ve yeni özellikler sunuyor. İlk bölümü ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Double Dragon Trilogy

    Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Dragon Fist - Kung Fu Showdown

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu
  • AIIA - Dragon Ark

    Fantastik ARPG oyunu
  • Dragon Hills 2

    Ejderhalara binip her şeyi yok ediyorsunuz.
  • Dragon Raja MX

    Android tabanlı tablet ve akıllı telefonlardan oynanabilen Dragon Raja MX mobil oyunu, yüksek kaliteli grafikleri ve bir Kore romanından uyarlanan ilginç hikayesiyle tam bir aksiyon oyunu deneyimi sunuyor.