Dr. Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dr. Darkness, soluksuz oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz Dr. Drakness bir an olsun temponun düşmediği bir aksiyon oyunudur.

Hikaye bazlı tek kişilik bir oyun olan Dr. Darkness mobil oyun standartlarına göre üst düzey görüntü ve ses efektlerine sahip. Büyüleyici bir atmosferin yaratıldığı oyunda düşmanlar sizi asla boş bırakmayacak. Bu durumda sıkılmaya asla vaktiniz olmayacak diyebiliriz.

Kara büyücünün lanetlediği dünyada güneş sönmüş ve karanlık tüm dünyaya hakim olmuştur. Karanlığın daim olmasını arzulayan kara büyücü yaratıklarını dört bir yana sarmış ve köşesine çekilmiştir. Dünyayı tekrar aydınlığa kavuşturacak tek bir kişi vardır ki o da cesur kahramanımız Dr. Darkness’dan başkası değildir. Kılıcındaki ışık büyüsü sayesinde yaratıkları alt edebilen Dr. Darkness, aksiyon dolu bu oyunda sizin tarafınızdan yönlendirilecek.

Her bölümde farklı bir kurgunun yaşandığı bu sürükleyici oyunda düşmanlar güçlendikçe siz de güçleneceksiniz. Dünyayı aydınlatmanın sizin elinizde olduğu bu heyecan tufanı Google Play Store’da sizleri bekliyor.

Yağız Sarman

Dr. Darkness

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
343 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dr. Darkness, heyecanın ve temponun bir an bile düşmediği bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Dr. Darkness heyecan dolu ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Sağlam kurgulanmış bir hikayenin üzerine kurulu olan Dr. Darkness mobil oyunu etkileyici grafikleri ve ses efektleriyle heyecanı ikiye katlıyor. Hızlı kontrollerin ve tempolu bir oyun işleyişinin olduğu Dr. Darkness’ın senaryosuna değinecek olursak, dünya kara bir büyücünün güneşi söndürmesiyle karanlığa bürünmüştür. Karanlık büyücünün ve yaratıklarının ele geçirdiği bu dünyayı ışığa tekrar kavuşturacak olan tek kişi de üstün yeteneklere sahip Dr. Darkness’tır. Cesur bir savaşçı olan Dr. Darkness olarak oynayacağınız bu sürükleyici oyunda, yaratıkları ışık büyüsüne sahip kılıcınızla yerle bir edeceksiniz. Ancak yaratıklar çok kalabalık ve çok hızlı. Bu durumda da aksiyon hız kesmiyor.

100’den fazla bölümü ve 10’dan fazla bölüm haritasına sahip olan aksiyon oyunu Dr. Darkness’ı AppStore’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rise of Darkness

    Rise of Darkness fantastik bir hikayeye sahip olan bir aksiyon - rol yapma oyunudur
  • Shadowplay: Darkness Incarnate

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Shadowplay: Darkness Incarnate mobil oyunu, bulmacaları çözerek ve gizli objeleri bularak amacınıza ulaşacağınız bir tür aksiyon oyunudur.
  • Darkness Reborn

    Darkness Reborn türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir rol yapma oyunudur
  • Storm of Darkness

    Storm of Darkness düşük sistem özelliklerine sahip Android cihazlarda da çalışabilen bir FPS oyunudur
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Army of Darkness Defense

    Heyecanın bir an olsun durmadığı bu oyundaki amacımız, düşman birliklerini geri püskürtmek ve bize verilen kitabı ne pahasına olursa olsun korumak.