Dracula 1: Resurrection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
623 MB DOSYA BOYUTU

Dracula 1: Resurrection klasik bir macera oyunudur

Dracula 1: Resurrection ilk olarak bilgisayarlarımızda oynadığımız aynı isme sahip macera oyununu mobil cihazlarımıza taşıyan bir uygulamadır.

Bir deneme sürümü tadında olan bu uygulama oyunun bir bölümünü ücretsiz olarak oynamanıza imkan veriyor. Bu sayede oyunun tam sürümü hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz. Oyunun tam sürümü de oyun içerisinden satın alınabiliyor.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olan Dracula 1: Resurrection'da Jonathan Harker adındaki kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Jonathan Harker vampirlerin lordu Drakula'yı yedi yıl önce yok etmiştir. 1904 yılına gelindiğinde ise Jonathan'ın eşi Mina aşadıkları Londra'dan kaçmış ve Drakula'nın yaşadığı yer olan Transilvanya'ya doğru yola çıkmıştır. Jonathan eşinin bu gizemli kaçışından şüphelenmiş ve peşine düşmüştür. Yoksa Drakula'yı yedi sene önce yok edememiş midir? Biz de bu sorunun cevabını oyun boyunca aramaya çalışıyoruz.

Dracula 1: Resurrection'da karşımıza birçok farklı bulmaca çıkıyor. Bu bulmacaları çözmek için ise farklı ipuçlarını bir araya getirmemiz gerekiyor. Bunun yanında oyunda oldukça ilginç karakterlerle de tanışıyoruz. Bu karakterler de bize hikayede ilerleyebilmemiz için ipuçları sunabiliyor. Ara sinematiklerle desteklenen hikaye anlatımı sürükleyici bir yapıya sahip. 

Bu klasik eğer macera oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Dracula 1: Resurrection

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
602 MB DOSYA BOYUTU

Dracula 1: Resurrection point and click türünde bir macera oyunudur

Dracula 1: Resurrection sürükleyici bir hikayeyi ve zorlayıcı bulmacaları birleştiren bir mobil macera oyunudur.

İlk olarak bilgisayar için yayınlanan aynı isimli oyunu iOS cihazlara taşıyan bu uygulama oyunun bir bölümünü ücretsiz olarak oynamanıza ve oyunun tam sürümü hakkında fikir sahibi olmanıza imkan veriyor. Eğer oyunun tamamını satın almak isterseniz uygulama içerisinden bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Dracula 1: Resurrection'da 1904 yılında Londra'da başlayan bir hikaye konu alınıyor. Bu tarihten yedi yıl öncesinde vampirlerin lordu Drakula yol edilmiştir. Bu işi gerçekleştiren kahramanımız Jonathan Harker geçen süre boyunca hayatının güvende olduğunu sanarak yaşamını sürdürmüştür. Fakat herşey karısının Londra'dan gizemli bir şekilde kaçarak Drakula'nın yaşadığı topraklar olan Transilvanya'ya doğru yola çıkmasıyla değişmiştir. Bu beklenmeyen kaçış Jonathan'ı şüphelendirmiştir ve Jonathon'da karısının peşinde Transilvanya'ya doğru yol almaya başlamıştır. Yoksa Drakula ölmemiş ve intikam alma peşinde midir? İşte bu sorunun cevabını oyun boyunca bulmaya çalışıyoruz.

Dracula 1: Resurrection point and click tarzında bir macera oyun. Oyunda çeşitli ipuçlarını, eşyaları ve delilleri birleştirerek bulmacaları çözmeye ve hikaye boyunca ilerlemeye çalışıyoruz. Oyunda bulmacaları çözmemiz için bize ipucu sunabilecek birçok ilginç karakterle de karşılaşıyoruz. Ara sinematiklerle desteklenen hikaye anlatımının akıcı olduğu söylenebilir.

Dracula 1: Resurrection eğer bu klasik macera oyununu tekrar oynamak ve nostalji yapmak isterseniz veya yeni ve güzel bir macera oyunu denemek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dracula 2 - The Last Sanctuary

    Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik bir macera oyunudur
  • Dracula 4: The Shadow Of The Dragon

    Dracula 4: The Shadow Of The Dragon point and click türünde bir macera oyunudur
  • Ball Resurrection

    Ball Resurrection'da zorlu platformlarda topumuzu dengede tutarak ilerlemeye çalışıyoruz.
  • Fury of Dracula: Digital Edition

    Fury of Dracula: Digital Edition Android Google Play'de! Dracula olun veya Dracula'nın kanlı planlarını suya düşürün.
  • Operation Dracula

    Operation Dracula mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir shoot em up oyunudur
  • Hotel Dracula

    Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.
  • The Legacy 1 APK

    The Legacy 1 APK ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.
  • 4 Resim 1 Kelime

    4 Resim 1 Kelime, kelime bulmaya dayalı popüler ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.