Dracula 2 - The Last Sanctuary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
221 TOPLAM İNDİRME
593 MB DOSYA BOYUTU

Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik bir macera oyunudur

Dracula 2 - The Last Sanctuary ilk olarak 2000 yılında bilgisayarlar için yayınlanmış olan point and click türündeki klasik macera oyununun günümüz teknolojisine ve mobil cihazlara uyarlanmış versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize indirebileceğiniz bu versiyon oyunun bir bölümünü ücretsiz olarak oynayabilmenizi mümkün kılıyor. Eğer oyunu beğenirseniz uygulama içerisinden tam sürümünü satın alabiliyorsunuz. Hatırlanacağı üzere serinin ilk oyununda kahramanımız gizemli bir şekilde vampirler lordu Kont Drakula'nın anavatanı olan Transilvanya'ya doğru kaçan eşinin peşinden bölgeye gitmiş ve tehlike dolu bir maceraya atılmıştı. Eşi Mina'yı Drakula'dan kurtarmayı başaran Jonathan Harker Londra'ya dönmüş ve herşeyin geçtiğini ummuştur. Fakat durum beklediği gibi olmayacaktır; çünkü Kont Drakula onu Londra'ya kadar takip etmiştir ve intikam için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Biz de oyunda Jonathan Harker'a yardımcı olmaya ve onu tehlikelerden korumaya çalışıyoruz.

Dracula 2 - The Last Sanctuary birinci şahıs bakış açısından oynanan bir macera oyunu. Oyun, point and click türünün temel özelliklerine sahip. Genel olarak farklı eşyaları toplayarak, ipuçlarını birleştirerek ve değişik karakterlerle diyaloglar kurarak bulmacaları çözmeye çalıştığımız oyunda derin bir hikaye detaylı ara sinematiklerle destekleniyor. Oyun dokunmatik kontrollere uyarlanmış ve kontrol konusunda problem yaratmıyor. Oyunun grafiklerinin tatmin edici kalitede olduğu söylenebilir.

Eğer biraz nostalji yapmak veya güzel bir macera oyunu oynamak isterseiz Dracula 2 - The Last Sanctuary'i denemenizi tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Dracula 2 - The Last Sanctuary

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
703 MB DOSYA BOYUTU

Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik macera oyununun yenilenmiş versiyonudur

Dracula 2 - The Last Sanctuary, Microids firmasının ilk olarak 2000 yılında bilgisayarlar için yayınladığı ve döneminde büyük beğeni kazanan point and click türündeki macera oyununun yenilenmiş ve mobil cihazlarla uyumlu hale getirilmiş versiyonu.

Derin bir hikayeyi başarılı bir anlatımla destekleyen serinin ikinci oyununda kahramanımız olan Jonathan Harker yine ampirler lordu Kont Drakula'nın peşine düşüyor. Hatırlanacağı üzere serinin ilk oyununda Jonathan, Transilvanya'ya yolculuk ederek eşi Mina'yı Drakula'nın elinden kurtarmıştı ve sonrasında beraber Londra'ya dönmüşlerdi. Fakat herşey bitti diye düşünürlerken Drakula'nın onları Londra'ya kadar takip ettiğine dair ipuçları bulurlar. Artık Jonathan Drakula'yı bulmak ve onu yok etmek zorunda olduğunu anlar. Biz de bu noktada maceraya ortak oluyoruz ve Jonathan'ı yöneterek zorlu bulmacaları ve tuzakları çözmeye çalışıyoruz.

Dracula 2 - The Last Sanctuary'nin iOS sürümü orjinal oyunun sadece basit bir kopyası değil. Dokunmatik ekranlarla uyumlu hale getirilen oyunun grafikleri de elden geçirilmiş ve yüksek çözünürlüklü ekranlarla uyumlu hale getirilmiş. Oyundaki sinematikler ve arkaplan çizimleri oldukça başarılı. Kolay kontrollere sahip olan Dracula 2 - The Last Sanctuary iOS cihazlarınızda size uzun süren bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dracula 4: The Shadow Of The Dragon

    Dracula 4: The Shadow Of The Dragon point and click türünde bir macera oyunudur
  • Dracula 1: Resurrection

    Dracula 1: Resurrection klasik bir macera oyunudur
  • Almightree: The Last Dreamer

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Fury of Dracula: Digital Edition

    Fury of Dracula: Digital Edition Android Google Play'de! Dracula olun veya Dracula'nın kanlı planlarını suya düşürün.
  • THE LAST REMNANT Remastered

    Efsanevi oyun THE LAST REMNANT Remastered mobil versiyonu ile cihazlarımıza geliyor!
  • Splash: Underwater Sanctuary

    Splash: Underwater Sanctuary, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Operation Dracula

    Operation Dracula mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir shoot em up oyunudur
  • Hotel Dracula

    Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.