Drag Battle racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
357 TOPLAM İNDİRME

Android'de en çok indirilen drag yarış oyunu

Drag Battle racing, Android platformunda en çok indirilip oynanan kalkış yarışı oyunu.

Meydan okuyan güçlü rakipler, şampiyonluk yarışları, serbest yarışlar, günlük görevler ve daha fazlasını içeren drag yarış oyununda yarıştıkça deneyim kazanıyorsunuz. Zorluk düzeyi gittikçe artan, adrenalin yüklü yarışlara hazır mısınız? Garajdan favori spor arabanızı alın ve hemen anahtarına yarışlara girin.

Orta düzey grafikler (ne yazık ki tanıtım görsellerindeki kaliteyle uyuşmuyor) sunan drag yarışı oyununda Need For Speed’de olduğu gibi anahtarınızı almak isteyen oyunculara karşı yarışıyor, yarıştıkça seviye atlıyor, deneyim puanı kazandıkça daha dişli rakiplerle kapışıyorsunuz. Aracı kokpit ve dış kamera açısından görebiliyorsunuz. Yarışlar klasik; vites geçişlerini zamanında yaparak rakibinizi geride bırakıyorsunuz. Hata yapmanız durumunda da nitro yardımınıza koşuyor. Tabii ki yarışlarda üstünlük elde etmek için iyi sürmek kadar yükseltmeleri uygulamış olmak da önemli. Yüzlerce parça sadece görünümü değil, aracın performansını da iyileştiriyor. Ayrıca farlardan gövde kitine aracınızın görünümünü değiştirip rengini ayarlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Drag Battle racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
759 TOPLAM İNDİRME
422.6 MB DOSYA BOYUTU

En çok indirilen drag (kalkış) yarışı oyunu

Drag Battle racing, mobil platformda milyonlarca indirmeye ulaşan kalkış yarışı oyunu. Anahtarınıza göz koyan boss’lar, meydan okumalar, şampiyonluk yarışları, ödüllü günlük görevler, serbest yarışlar ve daha fazlası bu yarış oyununda. Harika zamanlama gerektiren, hata affetmeyen drag yarışlarını ayrı bir seviyorsanız, iOS platformunda da hazır ücretsizken indirin derim.

Geliştiricinin söylediğinin aksine orta seviye grafikler sunan drag yarışı oyununda özelleştirme ve yükseltmeye açık birçok spor araba yer alıyor. Başlangıçta elbette dilediğinizi seçemiyorsunuz. Yarıştıkça seviyeniz yükseliyor ve daha iyi arabaların sahibi oluyorsunuz. Arabanızın farlarından gövde kitine kadar her şeyi değiştirebiliyor, rengiyle oynayabiliyorsunuz. Yükseltme tarafında da aracın performansını, sürüş deneyimini etkileyen yüzlerce parça sizi bekliyor.

Aerodinamik, ağırlık dağılımı, güç-ağırlık oranı, lastik yapısı gibi gerçek yarışı deneyimletmek adına tüm detayların düşünüldüğü kalkış yarışı oyunu, kolay kontrolleriyle telefonda da tablette de rahat, keyifli oynanış sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.
  • Drag Racing: Underground City Racers

    Drag Racing: Underground City Racers Google Play'de! Yeraltı dünyasında drag yarışlarına katılın.
  • Racing Classics

    Klasik efsanevi arabalarla drag yarışlarına giriyoruz.
  • Top Speed 2: Drag Rivals & Nitro Racing

    Sevilen drag yarışı oyunu yeniden hız tutkunlarıyla!
  • CSR Racing 2 APK

    CSR Racing 2 APK Android araba yarışı oyununda resmi lisanslı arabalarla drag yarışlarına katılıyorsunuz. Online araba yarışı oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Drag Racing APK

    Drag Racing APK, kalkış yarışları tutkunlarına özel hazırlanan Android araba yarışı oyunlarından.
  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.