Drag Tag Smash

x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Drag Tag Smash, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dolu bir beceri oyunu.

Drag Tag Smash, hemen hemen herkesin en az bir kere bile olsa oynadığı tuğla kırma oyununun alışılmamış bir halini sunuyor. Tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde sorunsuz bir şekilde oynayabildiğimiz bu oyunda ekranın aşağısındaki platformu kullanarak yukarıdaki düşmanları yok etmeye çalışıyoruz.

Oyunun en keyifli yanlarından biri sunduğu görsel şölen ve bu görselliğe çok iyi bir şekilde yedirilmiş olan müzikal öğeler. Animasyonlardaki dinamizm ve hareketlilik arkaplanda çalan müzikler ile çok iyi bir uyuma sahip. Bu da oyunun atmosferini olumlu bir şekilde etkiliyor.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız bonuslar ve ek özellikler Drag Tag Smash'te de aynı şekilde kullanılmış. Düşmanları yok ettikçe düşen bonusları toplayarak bölümler esnasında avantaj elde edebiliyor ve bu sayede daha fazla puan toplayabiliyoruz. Trilyonları bulan puanlandırma mekanizması oyunun hareketli atmosferine katkıda bulunuyor. Bu özelliği kullanarak arkadaşlarımızla keyifli bir rekabet ortamı kurabiliyor ve en yüksek puanı almak için yarışabiliyoruz.

Genel olarak Drag Tag Smash başarılı bir oyun. Görselliğe ve dinamizme önem veren oyunseverler Drag Tag Smash'i büyük bir keyifle oynayacaktır.

Emircan Erdoğan

Drag Tag Smash

x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Drag Tag Smash'te ekranın yukarısında bulunan düşmanları tek tek avlamaya ve bu sayede yüksek skorlar almaya çalışıyoruz.

Drag Tag Smash, klasik tuğla kırma oyunu çizgisinde ilerlemesine rağmen ortaya orijinal bir atmosfer sunmasını başaran bir yapım olarak öne çıkıyor. Hem iPad hem de iPhone cihazlarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu oyundaki temel amacımız ekranın aşağısında yer alan platformu kullanarak yukardıaki düşman birimlerini yok etmek.

Tuğla yerine bize saldırıda bulunan düşman birimlerinin bulunması oyuncu deneyimini bir üst basamağa taşıyor. Bu sayede daha interaktif bir deneyim yaşamış oluyoruz. Açıkçası bu özellik sayesinde oyunun kısa süre içinde tekdüze bir hal almayacağını da düşünüyorum.

Aynı kategoride yer alan diğer oyunlarda da görmeye alıştığımız gibi Drag Tag Smash'te de çok sayıda bonus ve ek özellik yer alıyor. Düşmanları vurdukça yukarıdan düşen bu özellikleri toplayarak bölümler esnasında hatırı sayılır ölçüde avantaj elde edebiliyoruz. Bu sayede alacağımız puanlar da hatırı sayılı ölçüde fazlalaşıyor.

Git gide zorlaşan oyun zorluk seviyesi Drag Tag Smash'i daha bağlayıcı kılıyor. Sürekli daha yüksek skorlar almak adına bir de bakıyoruz ki oyuna adeta kilitlenmişiz. Siz de beceri odaklı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Drag Tag Smash'i denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Totem Smash

    Totem Smash, iOS cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Smash Time

    Smash Time, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir fantastik beceri oyunu.
  • Yumby Smash

    Yumby Smash, beceri oyunu türüne ait son başarılı örnek olarak Google Play’de yerini alan bir PlayGearz yapımı oyun.
  • Brick Smash

    Brick Smash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir blok kırmı oyunudur.
  • Jazz Smash

    Jazz Smash, beyzbol sopasıyla uçan nesneleri vurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Fruit Smash

    Fruit Smash, kaynağını Fruit Ninja'dan alan, keyifli bir meyve kesme oyunu.
  • Roller Smash

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Smash Hit APK

    Smash Hit APK Android oyunda toplarla camları kırarak ilerliyorsunuz. Başka bir dünyaya ait boyutta gerçeküstü bir yolculuğa çıkın.