Dragon Ball Z Dokkan Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Ball Z Dokkan Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Dragon Ball oyunudur

Dragon Ball Z Dokkan Battle eğer Dragon Ball serilerinin hayranıysanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Dragon Ball oyunu olan Dragon Ball Z Dokkan Battle'da zaman yolculuğu temalı bir hikaye konu alınıyor. Bu hikayede Trunks zaman makinasıyla yolculuk ederken beklenmedik bir kaza çıkıyor ve Trunks'ın aracı Dragon Ball evreninin kaosa sürüklendiği bir gezegene çakılıyor. Oyunda bize düşen görev ise Trunks ile birlikte çalışıp bu olayın arkasındaki sır perdesini çözmek. Bu iş için Dragon Ball Z evreninden tanıyacağımız ünlü düşmanlarla savaşacak ve bolca aksiyon içerisinde dalacağız.

Dragon Ball Z Dokkan Battle'da oyunculara favori Dragon Ball kahramanlarını seçerek kendi kahraman takımlarını kurma imkanı veriliyor. Kurulan takımlarda kahramanların birbirleriyle bağlantısı ve uyumu özel güçlerin aktifleştirilmesine olanak sağlıyor. Oyunda kendi takımınızı kurduktan sonra rakip takımlarla savaşmaya başlıyorsunuz. Bu savaşlarda yapmanız gereken şey ise ekranda yer alan Ki kürelerinin üzerine dokunarak düşmana saldırmak. Aynı renge sahip ve birbirleriyle bağlantı olan Ki küreleri size oyunda avantaj kazandırıyor.

Can Erdil Şentürk

Dragon Ball Z Dokkan Battle

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
56.6 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Ball Z Dokkan Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Dragon Ball oyunudur

Dragon Ball Z Dokkan Battle eğer nerede olursanız olun zamanınızı bir Dragon Ball oyunu oynayarak daha keyifli hale getirmek isterseniz oynayabileceğiniz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dragon Ball Z Dokkan Battle'da Dragon Ball Z evrenine konuk olarak kendi maceramıza atılıyoruz. Oyunda bir zaman yolculuğu hikayesi konu alınıyor. Hikaye Trunk'ın zaman makinasına atlamasıyla başlıyor. Yolculuk başladıktan sonra zaman makinasında beklenmedik bir arıza çıkıyor ve zaman makinası kaza yapıyor. Sonuçta kahramanlarımız Dragon Ball dünyasının kaosa sürüklenmiş bir gezegende kendilerini buluyor. Biz de oyunda bu komplonun arkasında kimler olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken karşımıza Dragon Ball evreninin en azılı düşmanları çıkıyor. Onlara cevap vermek için kendi kahraman takımımızı kuruyoruz ve savaş alanına çıkıyoruz.

Dragon Ball Z Dokkan Battle'da kahramanlarımızı Drangon Ball evrenindeki favori kahramanlarımız arasından seçebiliyoruz. Takımımızı oluşturduktan sonra çıktığımız arenalarda Ki kürelerini kullanarak savaşıyoruz. Düşmanımıza saldırmak için Ki kürelerine dokunmamız yeterli. Aynı renge sahip olan ve birbirleriyle bağlantılı olan Ki kürelerine dokunduğumuzda düşmanımıza daha çok hasar verebiliyoruz.

Dragon Ball Z Dokkan Battle'da takımımızdaki kahramanların birbiriyle uyumu savaşlarda kullanabileceğimiz özel yeteneklerin aktifleşmesini sağlıyor. Dragon Ball Z Dokkan Battle basit bir şekilde oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DRAGON BALL LEGENDS

    Popüler anime serisi mobil oyun olarak karşımızda!
  • Battle of Dragon Ring

    Kendi stratejilerinizi geliştirerek aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Red Ball 4 APK

    Red Ball 4 APK, yepyeni macerasıyla ve yenilenen seviyeleri ile birlikte oyuncularla buluştu.
  • Berzerk Ball 2

    Berzerk Ball 2 bugüne kadar oynadığınız en ilginç ve en sert beyzbol oyunu olabilir.
  • Dragon Of Samurai

    Dragon Of Samurai kolayca oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Double Dragon Trilogy

    Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor
  • Ball Action

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Dragon Sword

    Dragon Sword, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.