Dragon Fist - Kung Fu Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu

Dragon Fist - Kung Fu Showdown, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda tehlikeli düşmanlarla mücadele ediyor ve keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu olan Dragon Fist - Kung Fu Showdown, tehlikeli savaşçıların karşısında hayatta kalmanızı gerektiren bir oyundur. Oyunda Kung Fu yapıyor ve yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Retro tarz grafiklere sahip olan oyunda inanılmaz bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Sürükleyici atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda işiniz bir hayli zor. Son derece dikkatli davranmanız gereken oyunda reflekslerinizi sonuna kadar sınıyorsunuz. Ekranın sağına ve soluna dokunarak karakterinizi kontrol edebileceğiniz oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Zorlu görevlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunu sakın kaçırmayın.

Dragon Fist - Kung Fu Showdown oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dragon Fist - Kung Fu Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
188 MB DOSYA BOYUTU

Tehlikeli savaşçılarla mücadele ettiğiniz bir aksiyon oyunu

Dragon Fist - Kung Fu Showdown, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunudur. Tehlikeli savaşçılarla mücadele edip zorlu görevlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Sürükleyici atmosferi ve bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkan Dragon Fist - Kung Fu Showdown, dikkatli olup reflekslerinizi kullanmanız gereken bir oyundur. Retro tarz grafikleriyle karşımıza çıkan oyunda sürükleyici bir deneyim yaşıyor ve tehlikeli savaşçıların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda uzak doğu atmosferini yaşıyorsunuz. Ekranın sağına ve soluna dokunarak karakterinizi kontrol edebileceğiniz oyunda inanılmaz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Aksiyon oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken Dragon Fist - Kung Fu Showdown, sizleri bekliyor. Ayrıca oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. 

Dragon Fist - Kung Fu Showdown oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Kung Fu All-Star

    Kung Fu All-Star: MMA Fight Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir dövüş ve aksiyon oyunudur.
  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Kung Fu Rabbit

    Kung Fu Rabbit güzel grafikleri ve eğlenceli bir oynanışı birleştiren bir mobil oyundur
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Kung Fu Z

    Kungfu ustası olduğunuzu gösterin.
  • Fatal Fight

    Fatal Fight, Kung Fu ustası Kai'nin intikam dolu mücadelesini konu alan bir mobil oyun.
  • Metal Fist

    Arena dövüşleri hiç bu kadar keyifli olmamıştı!